@ Baby First Gift

Sunday, February 24, 2008



Comel tak? Ini first gift Baby dapat dari Uncle Gerard. Uncle Gerard (best friend Ayah dari sekolah menengah) balik bercuti dari US and belikan present untuk Baby. Pandai pulak die pilih colour. Dia kata tak tahu nak belikan pink or blue..last2 die decide amik blue. Tapi takpe..kalau baby girl still ok pakai blue (lagipun ayah n Ibu memang suka warna biru ni), kalau boy pakai pink susah juga tu..hehe. Kira ini first baju Baby dalam simpanan Ibu. Boleh pakai g jalan2 nanti. :)

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

wah...syioknye dpt hadiah dari obersea...sure proud kan?

Mama_Aqish said...

cantik la baju ni...tak pernah pun nampak ammar pakai???

me n de alisha said...

syok nyer..cantik lak tu...

Mama Safiyyah said...

cantiknya.....

Zanna_MamaBatrice said...

cantik
best ler ammar
kecik2 dah pakai baju mahal2
dari overseas lagi

miela77 said...

Amboi, mesti hensem Ammar pakai nike...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop