@ Ayah di Osaka

Monday, March 24, 2008

Ayah selamat pulang dari Osaka pada Ahad minggu lalu. Ayah kata sana mahal-mahal belaka..food, transport..semua2 mahal. Lagi best pergi US..barang murah2. Ayah kata sana banyak baju Baby cantik-cantik tapi semuanya kain tebal. Kalu Baby pakai mau berpeluh..lebih-lebih lagi kat Kedah nanti. Jadi Ayah sempat belikan sehelai je baju untuk Baby dan satu frame gambar/magnet untuk letak gambar Baby kat peti ais.





Kat sana, selain Osaka Ayah banyak pergi jalan-jalan kat Kobe, Kyoto. Pergi Universal Studio, Aquarium, Muzium n Castle. ayah pergi shopping dekat Rinku Premium Outlet tapi shopping tak best sangat sebab bukan musim sales. Ibu pun dapat baju dua helai..tapi saiz S..entah padan ke tak pas bersalin nanti Ibu pun tak pasti..huhu..

Ni ada gambar kedai baju baby Ayah ambil. Geram tengok..lebih-lebih lagi kalau baby Girl.



7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Suka tengok baju2 kat situ...geram..

asmaa said...

wlpn mahal kat sana...tp suasana mmg cantik kan...dpt tengok bunga sakura...syoknyer jika dpt gie sana..

CT said...

wauuuuu boleh meroyan tgk baju2 kat kedai tu

me n de alisha said...

ish cantik-cantik nyer baju kat butik tu...

Mama_Aqish said...

wah walupun mahal tetap bawak balik ole2 untuk cucu tersayang kan???mesti baju kat sana tu berlipat kali ganda mahalnyer...

Zanna_MamaBatrice said...

syok yer ayah ammar dah sampai jepun
auntie teringin tau nak gi sana
nak tengok bunga sakura....

Mama Safiyyah said...

pandai ayah pilih baju baby....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop