@ Baby Arissa

Monday, March 24, 2008

Ingat nak bawa Mama pergi melawat Kak Ija (my cousin) kat Damansara Perdana sebab Mama nak jumpa baby Arissa. Sekali Kak Ija msg cakap nak datang rumah pagi tu. So Kak Ija datang dalam pukul 11 camtu. Lama juga borak-borak sambil main-main dengan Arissa. Sekejap je dah 5 bulan dan pandai meniarap.

Bila tengok Arissa tak sabar tunggu Baby keluar..mesti best boleh main-main n peluk-peluk Baby. Tak lama je lagi kan Baby? Emm Ayah ada ambil gambar Arissa. Geram tengok..aktif sangat.



6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

comelnya arissa tu..skrg dah besar mana agaknye ya...

Mama_Aqish said...

comelnyer...tak de ke pic terbaru baby ayrissa ni...

me n de alisha said...

comey nyer...

Mama Safiyyah said...

cute nya....

Zanna_MamaBatrice said...

comelnyer arissa
cute je rnengok dia angkat kaki and tangan cam nak terbang tu....

miela77 said...

alahai..tomeynye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop