@ Eh apa ni?

Monday, March 3, 2008

Hari ni penat sangat..pergi UKM untuk meeting..lunch kuar dengan Auntie Rumija sambil update2 story. Banyak kerja nak kena settle..report la..manuskrip la..kesian baby Ibu penat..sepanjang dalam komuter asyik menendang je..penat ke atau seronok agaknya naik komuter..

Eh2..apa ni? Heh..





Inilah hasil jalan-jalan kat the curve sabtu hari tu..hehe..emm esok Ibu cerita detaill hari ni dah penat sangat..till then..

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MrS tHeMint said...

lawa nye play pen dia...
ni yang kat anakku ke yana?
besh besh... so.. semuanya dah complete la ekk...

Mrs.R a.k.a Emi said...

comell sgt!!bila tgk brg baby ni,
mcm dh xsabar nk tggu die lahir kan?

Ibu Baby said...

Kak eina
Ha ah..anakku..tinggal stroller, almari baby, baby sling..tapi yang kecil2 yana beli skit2 je..pas bersalin nanti baru top up..

Emi
Hehe..ha ah..itu balik2 excited memasang..konon nak survey2 je..tapi tak tahan..beli jgn tak beli..huhu..em itula rasa dua bulan pun macam lama lagi je..

Mrs.R @ Emi said...

my baby doc ckp girl la...
plan nk buat 4d scan bila dh masuk
7months..tp tatau lg la...
skang panggil die gegirl jek..
comey x?

Ibu Baby said...

Hehe..bestnyer baby girl..gegirl? cute betul..bby girl ni sronok beli bj la nnti..lawa2..em scan 3d dah buat? ada survey ingt nk buat 3d..tp hubby tak nak pulak..hukhuk

Mrs.R @ Emi said...

Yana...kita pon tgh pk nih...
kat annur bangi scan3d /4d siap print n cd tu rm160...
hubby pon lom bg kata putus....
baju bb girl mmg comey2..

Ibu Baby said...

Emm yana survey kat vision college ada buat 3D price rm60 sekali cd..

CT said...

canteknye play pen...mesti baby to babyibu sukaaaaaa

Mama Safiyyah said...

siap ada netting nyamuk eh.....bestnye

Zanna_MamaBatrice said...

cantik lerrr

Mama_Aqish said...

jenjalan penat tapi ada hasilnyer mesti best...tantek playpen tu

me n de alisha said...

tentu nyenyak Ammar tido kan??

miela77 said...

rajin nye ko cari yana...byk tul source nak cr brg baby nie..kat ipoh x byk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop