@ Fisher Price Idaman Hati Ibu

Saturday, March 29, 2008

Inilah toys Fisher Price yang Ibu nak..tapi takde..takpelah Baby nanti kita cari tempat lain k..

Fisher Price Ocean Wonders Aquarium Crib Toy



Fisher Price Aquarium Mobile

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kirana said...

hai baby ibu..tgh menunggu hari nk besalin yer..
tak pe tak dpt kali ni pegi lagi nnt bln sept..lagipon kali ni mmg tak byk brg utk baby pon compare sblm2 ni .lg pulak harga mahal jugak kali ni

Yana said...

hi kirana..dah masuk blog awak..tak sabar tunggu awak upload gambar..ha ah..bulan 5 ni due..eh..bulan sept eh? bagus2..that time bleh terjah juga..hehe

CT said...

i like that toys too

Zanna_MamaBatrice said...

mmg idaman kalbu tu
tp sure harganyer mahal kan yana

Mama Safiyyah said...

toy ni mmg best

Mama_Aqish said...

kita pun suka menan FP ni...tapi mahal sikit...tak pe berkualiti & tahan lasak...jadi ke beli menna ni???

me n de alisha said...

I love FP too.

miela77 said...

teringin daku nak beli satu kat baby qis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop