@ Gathering

Monday, March 24, 2008

Hari Maulidur Rasul..Ibu n Ayah pergi melawat Auntie Reen..ada tragedi yang tak diingini berlaku (tak dapat Ibu ceritakan disini). Sepatutnya ada gathering makan-makan hari itu kat The Curve tapi takpele akhirnya makan-makan diadakan dirumah Reen je (yang penting suma bersama-sama kan?).

Ibu tak dapat ulas banyak2..cuma perkara ni menyedarkan Ibu yang apa-apa pun boleh berlaku tanpa kita jangka. So kita kena sentiasa berhati-hati.

So back to the gathering..yang terlibat adalah kawan-kawan baik Ibu masa kat UTM dulu..Rumi, Reen n Fairun, Azza n Apiz, Kak Ina n The Mint, Lela n Yani (ramai lagi tak datang disebabkan masalah2 jarak dan masa)..dulu konon2 geng rumah budak cantik..tapi sekarang semua dah terkeluar kategori (except yang bujang2 tu)..hehe.

Sambil makan2 (order Domino Pizza - sedap nyum2)..semua sibuk mengupdate berita terkini hiburan sensasi. Lebih-lebih lagi sekarang..ramai yang mengandung..musim mengawan kata Auntie Rumija. Apa nak wat..tahun lepas musim kahwin..tahun ni musim beranak lak..semua subur-subur nak wat camne..hehe.

Ibu gerak dari sana awal juga sebab Ayah ada game dan Mak Su Tiqah dah tertido2 menunggu kami berborak (janji ngan die nak pergi belikan baju). Ni ada sedikit gambor dari gathering.



Geng Ibu Mengandung (Aza, Yana, Kak Ina)..Donat sorang lagi tapi tak datang sebab tengah mabuk..em semua duduk senget2 je..susah nak ekjas..tak leh nak maintain ayu dah..huhu..



Apa-apa pun semoga Reen tabah menghadapi dugaan. Kami sentiasa ada disisi. Luv u all a lot..Muah2..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

Damnnnn gemuknyer aku dalam gambar..Mcm aku lak yg mengandung 8 bulan.......uwaaaaaaaaaaaaaa

eiNa a.K.a Mrs.tHeMint said...

ha ah...
apsal sume duduk senget ekk?
aza... tgu le 8 bulan nnt..kompem lagi besar dr k.ina...kikii...

CT said...

so babyibu ni Yana tu ke? mcm x bleh nak cam sgt lagi..

Mama Safiyyah said...

best jumpa kawan2 kan....

miela77 said...

wah..kelab ibu mengandung...huhuhu

me n de alisha said...

wah meriah nyer berkumpul beramai-ramai...

Zanna_MamaBatrice said...

amboi
kawen sesama
mengandung pun sesama
korang bagus lerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop