@ A Little Preview From Osaka

Wednesday, March 12, 2008

Hari Sabtu lepas..Ayah pergi Osaka. Masa Ibu tolong kemaskan barang Ayah rasa sayu je. Maklumlah Ayah pergi lama juga dan this time Ibu pun tak berapa sihat. Nasib baik Pak Ngah Opy Baby ada kat umah. Jadi dapat temankan Ibu. Hari Ahad tu Ayah sampai..Ayah kata (sms) Ayah pergi jalan-jalan dekat Aquarium..gambar nanti balik tengok sama-sama. Ayah hantar 3 keping gambar untuk Ibu n Baby. Buat lepaskan rindu. Ini salah satu gambar Ayah send..comel kan?



Ayah kata barang kat sana semuanya mahal. Sekali makan dekat kedai mamak kena RM60..nasib baik ada bawa food dari sini..tak tahulah cukup ke tak. Em k apa-apa pun Ibu dan Baby doa Ayah selamat balik..Muah2

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

asmaa said...

jeppun...wlpn sibuk...ia tetap menyeronokkan...

CT said...

so cute that lil girl...kat msia ada ka basikal mcm ni...mcm susah nak jumpa je

me n de alisha said...

cute nyer ...

miela77 said...

Jepun memang semua mahal...

Mama_Aqish said...

comel betul budak yang dok kat atas beskal tu...debab betul

Mama Safiyyah said...

cute nya budak tu

Zanna_MamaBatrice said...

teringin sangat2 nak ke jepun
tapi ntah tahun bila ler dpt merasa
nak tengok cara hidup diaorg...teknologi diaorg and yg pentng nak tengok bunga sakura berguguran jatuh....hu hu hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop