@ Testing Car Seat

Monday, March 3, 2008

Inilah car seat beli kat My Dear. Very nice for Rm 50..hehe. Ayah dah siap cuci pun. Em masa Kak Ija (my cousin) datang dengan baby Arissa dah siap testing2 lagi. Ayah kata lulus2..







10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mrs.R a.k.a Emi said...

comelnyer car seat tu..n baby arissa skalik :P
smalam sy pegi lg mydear..
beli playpen, besen mandi, set tilam...n..dpt beli lagi satu carseat..yeay!! yg arituh nak kasik kat adik ipar..
sowi nak tanya, nama u ape ek..

Ibu Baby said...

Panggil yana jer..emm wahh best2..jeles ni..ajak hubby g skali lg die dah malas..huhu..bapa inggit barang2 tu dapat? upload la gambo..

lin said...

comelnye baby baju pink tu..suke dia duduk dalam stroller

Ibu Baby said...

Hi lin..hehe..anak cousin datang umah ari tu..pastu kuarkan car seat tu kasi die testing..die suka je duk situ..comelkan baby arissa..kalau die senyum lagi geram..

CT said...

cute thingy

Zanna_MamaBatrice said...

comel ammar dlm car seat tu
leh ler masuk contest momblogging utk bulan julai nie

batrice x pernah kenal car seat
peha empuk mama dia gark yang sedap

me n de alisha said...

comey:)

Mama Safiyyah said...

murahnyer.....mmg berbaloi....

Mama_Aqish said...

wah bertuah sunnguh dapat yang murah....he...tak sia2 yana dok tunngu kat My Dear sale tu kot2 diorang top up car seta baru...mual2 pi dah habis tup2 ada plak yang len....dalam stor depa ada banyak jangan risau

miela77 said...

murahnya yana...x de lagi ke sales cam tu..nak gak..daku mmg tgh cari car seat nieh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop