@ Wish List

Wednesday, March 5, 2008

1. Baby Closet/Drawer
2. The First Years: Close & Secure Sleeper



3. Stroller - Mak teh kata nak sponsor - alhamdullilah
4. Nursing Pillow
5. Baby Carrier

P/s: Ayah baca mesti geleng kepala..hikhik..wish list je Ayah..bukan nak beli lagi..

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aida said...

hi babyibu..

kat metrojaya mv ada jual nursing pillow jenama lollipop rm35.. usual price rm70

nazuha said...

babyibu, sronok baca ur blog. so u plan to give birth kat Pusrawi Kota Damansara eh? wish u all the best. U stay seksyen brp? I stay kat Apartment Carlina seksyen 5. Noce knowing u :)

Ibu Baby said...

Aida..

Eh..tq2..isy2 ni yang nak batal puasa ni..

Nazuha..

Tq..em so far cadangnya macam tu la..sy pun check ngn dr Z juga. Em nazuha pn nk bersalin kt situ? Eh sama le kita..yana pun kat apartment carlina..blok D..

Mrs.R @ Emi said...

yana...kita pon nak beli nursing pillow :)
ha..pasal scan 3d tu, kalo kat annur die skali dgn specialist dtg dr hukm..itu yg macam mahal sket kot..sbb annur kena bayar lg kat doc tu...kat vision tu sape yg akan buat scan tu ek

Yana said...

Emm..nursing pillow lollipop ada 50%. Tapi keras la bntal tu n berat..mmg camtu ke nursing pillow?

Em yg kat vision tu tak pasti..cuba cntact diaorg..kn buat b4 week 32..kalau tak diorg tak nak buat sbb bb dah besar..

VISION COLLEGE
Lot 709-A, 6th Floor, Block E
Kelana Parkview Tower
Jalan SS6/2, Kelana Jaya
47300 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
(6)03-7803 8300

Anonymous said...

Boleh try kat myBBstore, Lollipop Nursing Pillow pun 50% sale. www.myBBstore.com

CT said...

so wish list tu dpt dah ke semuanya?

Mama_Aqish said...

post ni dah lama....tapi disebabkan teruja nak kan giveaway tu...so nak komen gak banyak2 kat semua entry...aci tak???

me n de alisha said...

hihihi siap ada wish list lagik.

Zanna_MamaBatrice said...

ada wishlist yana yg dah tertunai kan...ke sumer dah tertunai utk ammar nie...yg syok bila ada yg nak sponsor kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop