@ Botol Susu

Thursday, April 3, 2008

Ibu dah survey botol susu untuk Baby. Beli satu dua dulu. Lepas bersalin baru tambah stok (since Ibu bercadang nak breastfeed dulu). Beli buat habuan minum air masak dan spare in case Baby perlukan botol susu.

Ada dua jenis yang Ibu tengah target:

MAM

MAM Care anti-colic bottle



Tupperware

TIWI Baby Bottle & Warmer Set
Comprises:
9oz Tiwi Baby Bottle Set* (2)
6.8cm(L) x 5.5cm(W) x 17.5cm(H)

Tiwi Baby Bottle Warmer** (1)
20.6cm(L) x 10.6cm(W) (without pouch) x 24.5cm(H)




Ibu baca kat forum kata dua-dua jenama ini elok makanya Ibu pun nak beli untuk Baby. Nak cuba yang MAM dulu since ada sales kat BabyJaya..yang Tupperware tengah tunggu Pn Reen (bestpren Ibu) survey.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

yusliza said...

brand avent, dr browns pon ok gaks...

CT said...

hmm yg penting kenala BPA free kan

Mama_Aqish said...

aqish pakai avent jer....ok tak pakai MAM tu???rasa cam nak try jer kalo ok....

Mama Safiyyah said...

anak2 mama guna avent

Mama_Aqish said...

oleh kerana botol susu avent aqish dah lama tak ganti ingat nak try la pakai MAM ni ok tak yana???

Zanna_MamaBatrice said...

batrice pakai botol murah2 jer......

Zanna_MamaBatrice said...

batrice pakai botol murah2 jer......

me n de alisha said...

Avent ni best :)

miela77 said...

daku pakai mcm2 .. tapi tukar pd avent

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop