@ Hadiah Dari Pak Ngah Opy

Tuesday, April 15, 2008

Jeng jeng jeng..Baby dapat hadiah dari Pak Ngah Opy (adik Ibu) dan Auntie Ain (buah hati si Opy)..Ibu yang terlebih suka..nanti Baby tido dalam ni tau..

The First Years Close & Secure Sleeper



The First Years Close & Secure Sleeper allows you to feed, soothe, monitor, and bond with your baby throughout the night with the reassurance that baby is snug, secure, and comfortable next to you in your bed. Designed to be easily portable for on-the-go convenience, you can also use the sleeper in the crib to help ease baby's transition from your bed to the crib. Our patented Airflow' design allows air to circulate around baby. Built-in nightlight makes it easy for you to check on baby during the night.





Ini memmang ada dalam wish list Ibu (Ibu yang beri cadangan bernas ini pada Pak Ngah..kuang2). Kenapa Ibu suka? Sebab nanti senang Baby tido atas katil dan senang bawa ini je untuk travel..tak payah tilam2 bagai..kan Baby kan..k..say thanks to Pak Ngah n Auntie Ain..:)

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AnasDila said...

yana,boleh tahu tak berapa price and boleh dapat kat mana?saya rasa bagus la ade mende ni..

thanks in advance ye.

Yana said...

Yana tak tahu adik yana beli kat mana..tapi kat mybbstore ada promotion..

http://www.mybbstore.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=265

mmg bagus..sng nk travel n tak yanh usung tilam/bantal suma..

kinna said...

nice nyer.nk bli gak(tilam bb sy lom smp lg, ade kt aloq staq nun)..
em, bestkan, lom kuar lg dh dpt adiah.. ;)

Yana said...

Sbb tgh sale kata adik..itu yg die beli siap2..hehe..rasanya dalam pantang pun letak dalam tu je..sng..eh kinna pn tak lama lg kn?

aNnAsUeJiE said...

hi~!
wahhh....tak lame lg dpt la baby ye~?! saye tumpang excited skali~!
hehe~! ;D

CT said...

kite pun ada bende ni...beli second hand jekkk

miela77 said...

Wah...portable je...x yah angkut byk2...

me n de alisha said...

wah syok nyer benda ni...

Mama_Aqish said...

wah...sonotnyer dapat hadiah i....nanti anak kedua kita pun nak beli la benda alah ni...berapa harganyer ek??

Zanna_MamaBatrice said...

uit...bestnyer ammar dpt hadiah mahal ler dari pak ngah opy.....
jimat cost mama dah

Mama Safiyyah said...

mama pun ada satu benda ni....ayah angkat baba bg kat adik yan....

me n de alisha said...

memang syok lah benda nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop