@ Im Counting..1,2..err..

Tuesday, April 22, 2008

Emm last Sunday, pergi check up dengan Dr. Kamarulzaman. Dengan confirmnya..Ibu akan diadmit ke wad pada pagi Rabu ni..perasaan? excited..cuak semua ada..

Em sekarang dah semakin tidak ada daya..even nak update blog pun..apa pun di kesempatan ini (macam raya pula)..Ibu mengambil kesempatan meminta maaf andai ada terkasar bahasa tersilap kata pada semua. Doakan Ibu dan Baby semoga selamat..Aminn.

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

take care......... x sabar nk tgk ur baby nnt.......

kinna said...

awak, gud luck ek..moga slmt lahirkan bb nti..

AnasDila said...

dengar cerita dah delive to a baby boy!congrats yana...

a.n said...
This comment has been removed by the author.
a.n said...

congrats babyibu...



~aida~

CT said...

aik...lom bersalin lagi..:)

miela77 said...

kali nie tak merasa ... 1, 2, 3 push... kuar ikut tingkap je...

asmaa said...

saya suka bersalin normal tp yg tak tahan time ia rengat sakit tu..bilik aircond pun rasa panas...hehehe

apepun ammar dah besar dah skrg nih...

me n de alisha said...

rengat memang sakit..huhuhu

Mama_Aqish said...

hu..hu...bile dah tau biler tarikhnyer nak operate lagi cuak giler2 babas kan....

Mama Safiyyah said...

owh...can just imagine....

Zanna_MamaBatrice said...

makin berdebar2 kan time tu yana
sure x senang duduk kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop