@ Infant Shoes

Tuesday, April 15, 2008

Em walaupun Ibu sudah tidak boleh jalan2 shopping..memandangkan kesaratan Ibu dan tahap kelajuan perjalanan Ibu yang teramat slow..Ibu shopping online pula..(sebenarnya lepas geram tak leh pergi Pureen Waehouse Sales)..haha..Tq to zakiah from spendcity..mudah berurusan dengan die ni.

Ini Infant Shoes yang Ibu beli untuk Baby (beli saiz besar konon bleh pakai bila besar sikit-alasan Ibu yang nk juga shopping even dari rumah..huh)..Satu ala2 kasut sukan (macam kasut Adidas Ayah) n satu lagi kasut sandal biasa..





Dan satu lagi untuk sepupu Baby..Adriana Najah yang comel..(takde gambar..Ayah tak bawa kamera time tu)..

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

canteknya shoes

miela77 said...

comeynya kasut tu... baby qis dah pandai naik walker...wah kasutnya syantik gitu... ditenyeh2 kat lantai..waduh2...

Zanna_MamaBatrice said...

cute lerr yana

me n de alisha said...

comey nyer kasut ...

Mama Safiyyah said...

sgt cute!

Mama_Aqish said...

anmmar dah muat ke semua kasut2 ni...bebudak kaki kejap je dah panjang tup2 dah tak muat....beli baru lagi la nampaknyer

Zanna_MamaBatrice said...

suke sgt yg sporty kaler itam putih tu.......

me n de alisha said...

memang comey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop