@ Majlis Perkahwinan

Thursday, April 3, 2008

Cerita2 pasal Baby..lupa nak cerita perkahwinan Ibu dan Ayah. Majlis akad nikah dan persandingan dilangsungkan di Jitra Kedah. Emm akad nikah berlangsung pada 1/6/2007 pada pukul 9 malam. Dengan dua kali lafaz (lafaz pertama dijawab "Saya Setuju" -ala2 "I Do" - sungguh omputih laki ku ini).

Selepas ijabkabul, sesi tandatangan (banyak woo sampai lenguh)


Sesi menyarung cincin (nasib baik tak nmpak black n white die..haha)

Sesi fotografi atas katil (berlatih kata jurugambar)

Keesokannya, 2/6/2007, berlangsung pula majlis persandingan. Majlis persandingan berlangsung dengan lancar dan meriah. Walaupun tersangat la penat kugagahkan diri tersenyum manis (ecehh) sebab bukan selalu jadi artis kan. Terima kasih pada kawan-kawan yang datang dari jauh kerana sudi hadir memeriahkan majlisku ini.

Ketibaan pengantin lelaki (huh..panas terik time ni) - tq to my flower girl yang comey2

Sesi nak bersanding

Sesi makan beradap (aku beradap..mukhlis je yang makan)

Petang tu pula ada sesi fotografi outdoor..time tu baru lepas hujan..habisla kasut n kain pak andamku kena selut..

Senyum jangan tak senyum

Bila nak abis ambil gambar ni..lapar..

Pada 10/6/2007 pula adalah majlis bertandang sebelah pihak lelaki..diadakan di Kota Damansara..tq pada semua yg datang..


Ketibaan Pengantin

Makan Beradap

Kenangan terindah dalam hidup Ibu dan Ayah. Kehadiran Baby menguatkan lagi ikatan kami. Semoga Allah sentiasa merahmati keluarga kita Baby. Amin.


6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

canteknya gamba kawen yana

Zanna_MamaBatrice said...

cantik gambar kawen yana
ada outdoor session lagi
kitanyer tema lebih kurang ler yana
rumah zana pun kaler kuning2 cream...yana kuning d raja
rumah hubby warna biru...same as your hubby place...he h ehe

kenangan terindah kan
penat rupanyer jadi pengantin kan yana kan

Mama Safiyyah said...

suka gambar outdoor tu....sangat cantek!

miela77 said...

Amboi...syantik ko yana...

me n de alisha said...

cantiknyer ibu...

me n de alisha said...

semoga berkekalan hingga akhir hayat..Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop