@ Sesi Mandian

Tuesday, May 20, 2008

Ini antara aksi Ammar masa mandi..Nenek yang mandikan..Ibu tak pandai lagi..tengah belajar..hehe..

Ngantuk lagi ni..

Sejuk2..

@ Apa Khabar..

Lama tak update blog..banyak cerita nak update tapi lap top takde..ini update skit guna lap top Ayah (ayah datang melawat anak kesayangan die)..Kak eina dah bersalin baby girl..Kinna pun dah bersalin..semua dah menjadi Ibu..memikul tanggungjawab baru..mendapat kebahagiaan dengan si bayi comel..

Sepanjang berpantang ni..banyak belajar erti kesabaran dan ketabahan..betapa besarnya pengorbanan seorang Ibu..walaupun penat letih dan sakit..anak tetap diutamakan..walau mengantuk sampai tak boleh buka mata..demi anak..digagahi juga..Em baru anak sorang..respect betul pada yang anak banyak..betapa tabahnya mereka..
Ammar dah 28 hari ari ni..sekejap je rasa..dari tidur je sepanjang hari..sekarang dah pandai..nak diriba..nak susu badan..nak borak2..berat pun dari 3.2 dah naik 3.8 (ke dah naik lagi?). Rambut cukur hari tu tu pun dah tumbuh balik (gambar kat blog pn tak sempat letak lagi..)..pendek kata seronok tengok perkembangan dari hari ke hari..muka pun boleh berubah2..heh..tak kisahle Ammar sayang..janji sihat Ibu dah cukup bahagia..

Ammar tidur kepenatan

@ Our Precious

Thursday, May 1, 2008

Nama: Mohd Ammar Bin Mukhlis
Berat: 3.25kg

Ammar sekarang dah 7 hari. Hari ni nak cukur rambut. Kalau sempat nnti upload gambar Ammar lepas bercukur.



Ibu dah semakin ok..cuma badan masih lemah n kat tempat opererate tu ngilu n masih perlu dijaga..huhu..demi Ammar terchenta..hilang sakit tengok muka die..ibu sayang sangat Ammar..mmuaahh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop