@ Apa Khabar..

Tuesday, May 20, 2008

Lama tak update blog..banyak cerita nak update tapi lap top takde..ini update skit guna lap top Ayah (ayah datang melawat anak kesayangan die)..Kak eina dah bersalin baby girl..Kinna pun dah bersalin..semua dah menjadi Ibu..memikul tanggungjawab baru..mendapat kebahagiaan dengan si bayi comel..

Sepanjang berpantang ni..banyak belajar erti kesabaran dan ketabahan..betapa besarnya pengorbanan seorang Ibu..walaupun penat letih dan sakit..anak tetap diutamakan..walau mengantuk sampai tak boleh buka mata..demi anak..digagahi juga..Em baru anak sorang..respect betul pada yang anak banyak..betapa tabahnya mereka..
Ammar dah 28 hari ari ni..sekejap je rasa..dari tidur je sepanjang hari..sekarang dah pandai..nak diriba..nak susu badan..nak borak2..berat pun dari 3.2 dah naik 3.8 (ke dah naik lagi?). Rambut cukur hari tu tu pun dah tumbuh balik (gambar kat blog pn tak sempat letak lagi..)..pendek kata seronok tengok perkembangan dari hari ke hari..muka pun boleh berubah2..heh..tak kisahle Ammar sayang..janji sihat Ibu dah cukup bahagia..

Ammar tidur kepenatan

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

hi yana.... apa kabar???? cepat jer ammar dh 28 ari.... x sabar plak tggu july.......

CT said...

alahaiiii sweetnya muka dia tidur...

Mama_Aqish said...

sarung tangan ammar tu same cam aqish punyer masa tecik2 dulu....sejuk je hati nengok anak tido kan...suci je mukanyer...

me n de alisha said...

baby masa kecik mmg asyik tido je kan??

miela77 said...

so cute..

Mama Safiyyah said...

mmg bukan senang nak adapt ada anak kan.....

miela77 said...

Alahai...santainya tido...comel lagi tu..

Zanna_MamaBatrice said...

ammar penat ke ibu yang penat?

asmaa said...

cute n comel ammar ketika dlm pantang lagi...time nie syok tengok bila tido...macam2 gaya ada...

miela77 said...

alahai..cepat je masa berlalu..ammar da pandai jalan da skrg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop