@ Ammar: 2 Months

Wednesday, June 25, 2008

23hb Jun 2008..genap Ammar 2 bulan..berat pun dah 5.6kg..hari Isnin hari tu dah pegi cucuk..nasib baik Ammar kuat tak demam ke apa..Ammar kena le sihat dan kuat..sebab sekarang Ammar duduk dengan Ibu je..Ibu ni dahla masih dalam training mengasuh Ammar..

Maafla dah lama tak update blog..maklumla sibuk jaga Ammar n lagi pun lap top adik tgh guna..jadi susah sikit nak online..ini pun tak boleh cerita panjang sebab Ammar dah bunyi2 tu..upload gambar jelah eh buat cuci mata..byk benda nk cerita tapi nnti kay..(tangan gian nak menaip tapi takde kesempatan)..


Ammar posing time tido

Tido petang yang indah


Ibu n Ammar

Penatnyer Ammar


Ello..aunti Rumija dukung saya ni..


Hi suma..Ammar nk pg jalan ni..


Ammar baru lepas mandi..

Tido..


Tengah nk 'melabur'..heh
Hehe..nnti Ibu update cite ya..Ammar sudah panggil Ibu die ni.. emm Ammar ada panggilan istimewa untuk Ibu die..die akan panggil ngee..ngee..kalau dah bunyi cam gitu..hanya Ibu Ammar nak..lain suma bo layan..heh









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop