@ Ammar: 2 Months

Wednesday, June 25, 2008

23hb Jun 2008..genap Ammar 2 bulan..berat pun dah 5.6kg..hari Isnin hari tu dah pegi cucuk..nasib baik Ammar kuat tak demam ke apa..Ammar kena le sihat dan kuat..sebab sekarang Ammar duduk dengan Ibu je..Ibu ni dahla masih dalam training mengasuh Ammar..

Maafla dah lama tak update blog..maklumla sibuk jaga Ammar n lagi pun lap top adik tgh guna..jadi susah sikit nak online..ini pun tak boleh cerita panjang sebab Ammar dah bunyi2 tu..upload gambar jelah eh buat cuci mata..byk benda nk cerita tapi nnti kay..(tangan gian nak menaip tapi takde kesempatan)..


Ammar posing time tido

Tido petang yang indah


Ibu n Ammar

Penatnyer Ammar


Ello..aunti Rumija dukung saya ni..


Hi suma..Ammar nk pg jalan ni..


Ammar baru lepas mandi..

Tido..


Tengah nk 'melabur'..heh
Hehe..nnti Ibu update cite ya..Ammar sudah panggil Ibu die ni.. emm Ammar ada panggilan istimewa untuk Ibu die..die akan panggil ngee..ngee..kalau dah bunyi cam gitu..hanya Ibu Ammar nak..lain suma bo layan..heh









13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

cik meeko said...

ammar berat la... eh bukan berat, tapi semangat... auntie windu ngan ammar la.. =)

jaga ibu bebaik.. :)

azzamoro said...

saye pun rindu ammar...

bile geng amaar nak kuar nih... aku pun dah x sabar ni..letih ..

mommysarah said...

salam kenal..
lebat betul rambut ammar.. :)

Jiey^Mien said...

Hi.. Salam.. Since ibu Ammar ni quite knowledgeable when it comes to baby stuffs, leh x suggest kat mn senang nk cari clothing yg size kecik?? Coz my baby is premature.. Semua baju newborn r too big for him..

Shais said...

salam,

oooi semangatnya baby ammar....minum susuibu ye.

selamat berkenalan ....

CT said...

amboiiii montel..

me n de alisha said...

syok nyer tengok Ammar tido...

Zanna_MamaBatrice said...

alahai pakwe mata sepet nie
boleh tahan gark dia yer yana
baru 2 bulan dah 5 ++ kg.....batrice dulu 2 bulan baru 3++ kg yana.....tembam lorr ammmar nie

Mama_Aqish said...

walaupun baru 2 bulan tapi gaya tido ammar memnag lasak gitu....

Mama Safiyyah said...

cute lil fella

miela77 said...

waktu nie Ammar nampak so cute...

asmaa said...

semangat badan ammar yerk...
sukanyer tengok baby nih...

miela77 said...

ala comey nye...tengah teran ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop