@ Baby Azza n Apiz

Monday, July 28, 2008

Pada 22hb Julai 2008..Azza telah selamat melahirkan baby boy..Airyll Hazz (betulke eja cam ni?) pada pukul 8.03 pm di UMKSC..





Baby Azza n Apiz


Jadi pada 23hb Julai Ibu and the club telah sepakat untuk pergi melawat baby Azza di rumahnya. Kami berkumpul di restoren Soho di Bandar Baru Bangi untuk sesi makan-makan dahulu kerana Auntie Lin puasa. Nasib baik Ammar tak meragam time ni..tapi kena kasi habuan la jugak..heh..Makanan die not bad..yang tak puasa pun makan macam orang puasa gak..lapo..





Makan2



Ibu n Ammar


1, 2, Senyumm..Ayah takde sebab Ayah tukang ambil gambarnya


Selepas sesi makan-makan selesai..kami pun bertolak ke rumah Azza..setelah sesat dua tiga kali maka sampailah ke rumah Azza..comelnya Airyll..teringat Ammar time baru lahir dulu..


Lin n Ayoy dari Melaka (Ammar tumpang posing)






Hadiah untuk Airyll


Ibu, Ammar n Airyll


Airyll tengah tido



Azza, Lin, Ibu, Reen, Rumi n Yani

Setelah borak-borak dan menyusu Ammar seround..kami pun berangkat pulang..Azza akan pulang ke Batu Pahat untuk berpantang Sabtu ni..selamat berpantang Za..dan selamat menempuh alam ibu bapa..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

heheh..thanks sbb datang n the gift. x sabarnyer nak abehkan berpantang nih.. n x saba nak tunggu airyll besar mcm ammar...hehehe

CT said...

sedap nama bb ni

me n de alisha said...

wah best nyer baby ni dapat walker...

Mama_Aqish said...

wah sonoknyer dapat berkumpul bersama....

Mama Safiyyah said...

babies are sooooo cute!

Zanna_MamaBatrice said...

comelnyer baby airyl

miela77 said...

alahai.baru lahir da dpt walker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop