@ First Touch

Monday, July 28, 2008

Ibu semangat untuk bangun dan jalan untuk tengok anak Ibu..mula-mula semangat nak berjalan ke nursery (nursery agak jauh dari bilik Ibu)..bila berlatih macam nak pitam terus tak jadi..terpaksa la guna kerusi roda since badan Ibu tak kuat lagi..emm masa ni dah decide nak letak nama Mohd Ammar yang bermaksud berbudi tinggi, alim, murah hati, kuat.



Kaki Ammar yang comei


Cian anak Ibu


Ibu first time angkat Ammar..macam tak percaya Baby dalam perut Ibu dah keluar



Sayang anak Ibu..

Baby Ibu..Mohd Ammar bin Mukhlis

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

lovelymummy said...

yana....dlm byk2 entry awak,xde ke story psl confinement set...tu ptg gak tuh...any suggestion?

NuRuL DhiA said...

seram nye baca cerita yana, teringat sakit jahit luka kat bawah, jahitnye sikit tp sakitnye tuhan je tahu. ni kan pulak kat perut. adeh..

asmaa said...

boleh jalan dah pas operate...sy nak duduk pun tak boleh...

CT said...

uik....bley ek jln? bukan sakit ke..

me n de alisha said...

ish tak dapat nak digambarkan perasaan menatap wajah anak buat pertama kali....

Mama_Aqish said...

dari tecik lagi ammar memamag tomei kan cute aje muka dia....sejuk mata memandang

Zanna_MamaBatrice said...

mmg touching kan yana
1st time dpt pegang, peluk, dukung dan susukan bayi kita
x sangka itu yg ada dlm perut kita selama 9 bulan
kuasa allah

Mama Safiyyah said...

owh.......terharu tgk....mulalah teringat.....

miela77 said...

Saat pertama menyentuh baby kita adalah saat yg terindah sekali..tul tak..

miela77 said...

alahai....suka tgk baby br lahir...lemun je...huhuhu

me n de alisha said...

Ammar memang comey...:)

me n de alisha said...

tahniah ibu yer...

CatlinaFly said...

setuju...sy pun gigihkan juga memanjat tangga gi ward baby..masa tu lahir vacuum so dipisahkan kite dgn anak..huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop