@ Meniarap

Monday, August 4, 2008

Ammar hisap jari

tengah buat apa tu sayang

kena meniarap rupanya

Ibu..cepat angkat Ammar..huhu

Ammar ni dah masuk 3 bulan tetapi masih tak pandai meniarap..bila dimeniarapkan mesti dia takut dan nangis minta diangkatkan..Ayah rajin kasi Ammar berlatih meniarap..exercise katanya..

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

izza said...

tuan yang empunya blog... izza tumpang letak comment. Irdina my doter pun mcm lmbt nak meniarap hehehe sebenarnya ibu n ayah yg x sabar... biasa la tu! kami blaja ni dr my friend coz ank dia pun lmbt sikit meniarap. Tujuan dia tuk ransang baby meniarap rasanya, bengkokkan lutut bb sebelah dan tolong tiarapkan bb mcm dia betul2 nak meniarap. try la

ogy said...

anak saya cepat sgt meniarap...80 hari dah meniarap..skrg dh 4 bulan mcm xsabar2 nak merangkak pulak tu...

CT said...

wallah...mantapnye body ammar ni

me n de alisha said...

tangan Ammar masa ni ketak-ketak cam Alisha jugak...

Zanna_MamaBatrice said...

tembamnyer ammar masa nie
he he he...

setiap kemajuan anak2 as mother kita akan rasa teruja kan yana.....batrice pun lambat meniarap....dekat 6 bulan baru ler reti nak meniarap....

Mama Safiyyah said...

alahai comel....

miela77 said...

Alahai...Baby QIs meniarap umo 3 bln stgh...tp malas...skrg je rajin mengiring..tp ttp malas meniarap...huhuhu

asmaa said...

bby yg baru belajar meniarap mmg 2 3 minit jerk...pastu bunyilah suara mintak ditelentangkan...kena diperhatikan...kkdg ia tak bape reti nak ngiringkan kepala kiri kanan...nnt lemas plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop