@ Bisul?

Tuesday, August 5, 2008

Kesian Ammar..kepala die selalu naik macam bisul..dr kata bukan..tapi kalau dah sampai keluar isi (nanah dan darah..bisul le kan?)..ni dah kali ketiga naik..tak larat jumpa dr..macam-macam ubat tapi still tak berkesan..kesian Ammar sakit..kalau tengah masak dan nak pecah mesti meragam..abis lapik tidur kena isi tu..huhu..kesian anak Ibu..

Tengah membesar
Baru lepas pecah..

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aNnAsUeJiE said...

alaa..sian nye baby ammar~
time kite kecik2 dulu pon slalu kene bisul kat kepala camni...
sabar la ye..nnt ok la tu~! =]

Anonymous said...

Kesian Ammar..sure sakit kan..ada exp gak mcm nie tapi bukan my kids..anak buah yg kena puas jumpa doc and sapu krim pun x jln gak..last2 berubat kg aje..asahkan isi ubi dari pokok keladi yg duat hiasan tu yg daun hijau tu..selalunya tumbuh kat tepi2 semak..bukan keladi yg blh buat lauk tu..gatal..cuba tanya org2 tua..

atoyis said...

harith pon ada satu kat kepala baru tumbuh sekali pandang cam jerawat..tapi takde la plak besar cm bisul amar..oo lupa plak nama akak..kak su..gi kenduri sha tak ari tu..klu gi upload la gambar..akak tak sempat gi sbb nk ambik jubah ari sabtu tu

Yana said...

tq semua..harap2 tak naik lagi..

kak su
ala apa lak yana tak kenal..emm yana pun tak pergi..mak tak bg bw ammar jalan jauh2 lagi..eh kita konvo sma..jumpa sabtu ni..hehe

Haslinda said...

baby saya pun sama baru ja kena bisul 2 bijik...dia baru 4 bulan..sian sangat...

CT said...

x silap ni mcm bisul raja ni...

me n de alisha said...

cian Ammar...

Zanna_MamaBatrice said...

siannyer ammar
kita yg besar nie pun kalu kena bisul
sakit....niekan plak ammar yg kecik lagi kan..
kena kat belakang kepala plak tu...
sakit lorrr

Mama Safiyyah said...

syian baby ammar...

miela77 said...

Bisul...alahai...skrg msh ada kesan x?

Mama_Aqish said...

sian ammar tecik2 lagi dah kena bisul mesti sakit tu dah lakat kepala...

asmaa said...

alahai...kesinanyer ammar kena bisul...byk plak tu...

nuri said...

salam..sya nor dr tawau sabah,,
cian lak kena bisul..cuba guna telur katak..tnya kat kedai2 cina..cina tau tue..insyallah hilangla tue

aremade said...

hi
bby saya pun kena bisul bnyk sgt
lag bnyk dr ammar...
nak tido merengek2 jer
kesian sgt...kdg2 sy sendiri pun nangis tgk dia....ape lg ubatnyer
dah jumpa doktor tgk doktor tu salin jer ubat kat blkg...bisul makin bnyk adela...sape2 leh tolong saya

ieda 0177337329

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop