@ Expo Parenthood ke 4

Tuesday, August 12, 2008


The Exhibition :
4th Parenthood Expo 2008


Venue :
Hall 1 & 2


Date :
22th - 24th August 2008


Time :
10:30am - 9:00pm


Admission :
Entrance is FREE


Major Exhibit :
- Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children's Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy's Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institution



Harap boleh pergi..boleh tengok breastpump, barang baby dan dapatkan tips-tips penjagaan baby. Ada sesiapa pernah pergi?

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aNnAsUeJiE said...

yana,kite nak tumpang tanye..
awk pakai breastpump jenama pureen ke? ok tak?
sbb kite konfius tak tahu nak beli yg mane..thanks~! =]

Yana said...

sekarang pakai pureen..so far ok cuma penat nak mengepam..kalau sekadar nak try tengok production susu oklah sebab murah dalam rm16..kalau nak buat stok better beli yang mahal sikit..ni yana tengah survey gak nak beli yang elektrik satu..

Myself said...

Yana,

how can i add the lilypie baby ticker in my blog?
Iv signed in but then my babty year of birth i tak nampak plak nk pilih tahun dia. and how to link to the blog ya?

rose

Yusliza said...

weih! bli arr spectra 3..aku pakai yg tu..dulu pakai avent manual..tp dah upgrade pakai letrik pump plak..mmg ok..harga pon murah sket.pastu bole upgrade from single pumping to double..(promote lak aku nih!)

CT said...

saya pun pki spectra3

me n de alisha said...

baru cadang nak beli...

Mama Safiyyah said...

best pi tempat2 mcmni.....mcm2 adaaaaaaaa

Zanna_MamaBatrice said...

pi cari ilmu bersama2
jom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop