@ Ammar: 4 months

Tuesday, September 2, 2008

Sekejap je Ammar dah 4 bulan..last check up masa ambil suntikan Pneumokokol beratnya 7.1kg..panjang 66 cm..update pasal Ammar

  • Dah pandai ketawa dengan kuatnya
  • Kuat bercakap (tah apa dibebelnya)
  • Makin pandai minta didukung/nak bermain
  • Baru boleh pusing/meniarap pun boleh cuma die memang tak nak buat
  • Tidur dah boleh pusing 360%
  • Makin suka hisap jari
  • Buang air besar dah ok (2 hari sekali)
  • Masalah: hidung asyik berbunyi - paed kata ok tapi rimas betul dengar

Ammar ambil gambar memang tak nak senyum: control hensem memanjang


Ammar tengok apa tu (with his Wan Tam)


Senyum2..tak juga senyum..huhu

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Yusliza said...

huhuhu...berat ammar dah sama ngan alisha..pdhal anak aku tu dah 9 bulan ari ni..xpe la alisha..janji sihat..pissssss!!!!!!

~dyla~ said...

ammar ni lebih kurang inas la. hidung dia kdg ada bunyik. doc kata ok ek?

pastu, ada terbaca entry ammar kene mcm bisul kat kepala. inas pun penah....

BabyIbu said...

yus..

alisha gurl okla..kang berat2 sangat susah..jnji sihat..

dyla

ha ah..paed kata asal die minum susu n tido ok so takde masalah..pasal bisul tu dah hilang..sejak kitaorang rajin botakkan kepala die..

CT said...

bam bam ke bam bam

me n de alisha said...

comel nyer Ammar masa ni...

Mama_Aqish said...

awat masam je muka ammar tu???

Zanna_MamaBatrice said...

ammar kedekut senyum ler
tp dah besar nie...main ensem lrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop