@ Konvokesyen Ibu

Thursday, September 25, 2008

Akhirnya Ibu konvo juga..sepatutnya tahun lepas dah boleh grad..tapi disebabkan banyak rintangan (masalah fakulti)..baru tahun ni settle..masa kahwin tu Ibu dah submit tesis apa semua..bila pregnant Ammar 5 bulan barula Viva (huhu..lama kan?)..dah nak bersalin baru lah mesyuarat senat lulus..
So pada 9/8/2008..Abah n Mama turun KL untuk bersama-sama pergi konvo..agak sedih sebab Ayah tak dapat join sebab kaki sakit..just ambil gambar je sebelum pergi..takde feeling apa-apa sangat..maklumlah dah kali kedua pun..lain la masa konvo degree dulu..berkobar-kobar..
Apa pun terima kasih banyak2 pada Dr Azuraliza dan Dr Zulaiha yang banyak membantu dan pada sahabat-sahabat perjuangan di UKM ni..Rumi, Sha, Zen, Ani, Izan, Nurul, Mai, Kak Ju, Anis, Kak Ros..emm bestnya zaman belajar..(teringat pula masa di UTM dulu - lagi ronggeng)..zaman bujangku..eh dah melalut..apa-apa pun ni gambar konvo hari tu..

Posing b4 bergerak..Ayah posing menahan kaki yang sakit

Senyum..

Ani..Yana..Kak Ju..Izan tak nampak pulak..


Me and Rumi

Opy..Mama..Yana..Abah n Ammar

Tunjuk apa tu?

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

tahniah yana.. lepas nih sambung phd pulak. belajar sampai ke cucur atap. aku takleh aa ..otak dah karat..heh heh

Oyis said...

congrats!

ciklynda said...

hehe.. tahniah2.. lama seh tak jumpe ko!! :D

CT said...

tahniah yana

me n de alisha said...

tahniah ibu...

Mama Safiyyah said...

tahniah ibu!

Mama_Aqish said...

tahniah yana....gigih sunnguh uasaha walaupun dah bergelar ibu namun tak mematahkan semanngat untuk menimba ilmu & menjadi seorang Ibu yang berpendidikan tinggi...cayok2

Zanna_MamaBatrice said...

walaupun dah 2 kali yana
tp sure kali nie lain sikit kan..
coz' convo sekali ngan ammar....
bangga ammar ngan ibu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop