@ Malaysias Dairy Products Not Banned

Wednesday, September 24, 2008

Takut juga bila baca berita pasal susu ni..so buat research sikit..maklumlah..bukan baby je..ibu n ayah pun minum susu juga kan?

klik gambar untuk lebih jelas

Setakat ni..produk yang dibanned ialah “White Rabbit Creamy Candy”dan “Yili Brand Choice Dairy Fruit Bar Yogurt”..


Untuk lebih maklumat boleh hubungi: 03-8883-3503



p/s: membuktikan susu ibu tetap yang terrrrbaikkk..:) tapi kalau Ibu demam..Ammar kena juga sipi2..huhu..

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

lucky for BF mommies..:)

Mama Safiyyah said...

white rabbit tu sedap tu

Mama_Aqish said...

tu la masalahnyer kalo minum susu formula ni...tapi kalo anak dah beso memang kena minum susu formula la tak kan BF kot???

Zanna_MamaBatrice said...

emmm...
kena ler berhati2 kan...
untung ler baby2 yg BF

me n de alisha said...

ish takut ar :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop