@ My Best Friend 'Suprise' Birthday

Sunday, September 7, 2008

Best friend Ibu sorang ni dari zaman kat UTM dulu sampai la sekarang memang suka suprise birthday. Asal masuk bulan 8 je..loceng peringatan pun berbunyi..kesimpulannya memang kami takkan 'ter'lupa punyala besday die..siap ada special request lagi tiap2 tahun (kalau la korang tau apa special requestnya - heh). Kiranya asal masuk bulan 8, Ibu mula pening apa la nak disuprisekan budak ni..yela..dah 8 tahun buat suprise..idea pun dah kering..hehe..jangan mare cik rumija..

Jadi sempena besday yang ke 2*..kami pun plan nak buat suprise party kat rumah Ibu..tapi biasala lepas plan baik punya..boleh pulak tuan punya besday call cakap tak dapat datang..last2 terpaksa pecah lubang..tapi adale suprise kecil kek buah (kenangan masa di utm)..jadila miey kan..hehe

Kek Besday
Happy Besday!!
Ibu2..Kak Eina with Aira..Ibu with Ammar..
Camaraderie Club Member
Posing ramai2..senyum semua..
P/s: To CC member..masih hutang update di CC blog..nanti ya..

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

CT said...

:)

Mama_Aqish said...

memang tema baju pink ke yana...sebba semuanyer berbaju pink??ke secara tak sengaja???

Zanna_MamaBatrice said...

sweet nyer yana
jadi kenangan bersama kawan2 kan...
semoga kalian tetap berhubungan hingga selama2nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop