@ Azza Open House

Sunday, October 12, 2008

Hari Sabtu baru ni Azza buat open house. Hampir-hampir tak pergi sebab Ayah kerja malam..balik pagi jadi Ayah cakap tak larat nak pergi..huhu..Ibu pujuk2..kek coklat dah beli dan lagipun lama tak jumpa diorang (bulan puasa tak sempat buat gathering - semua bz)..

Sampai tengah hari..baru Ayah cakap ok..yeye..kesian kat Ayah tapi hati nak pergi sangat jumpa budak2 ni..dengan syarat balik awal..oklah..keluar dalam 2 lebih...singgah umah MIL ambil kek..baru keluar dari tol kd..aisey hujan lebat pula..jammed tak yah cakap..kul 4 baru sampai..

Nasib baik masa kat sana hujan lebat jadi takdelah Ayah ajak balik awal..kali ini ramai juga ada..kira yang dok area Selangor/KL ada..sempat le gossip2..update citer..makan2..Ammar macam biasa..pergi jalan memang die good boy..ada Airyll (sekejap je dah besar) dan Aira (satu-satunya bunga idaman)..

Dalam 5.30..Ayah dah bagi isyarat..heh..so lepas amik2 gambar n bagi2 duit raya..kami pun berangkat pulang..

Cepat2..
dah nak balik ni..


Senyumm..
CC Junior

Ammar, Aira n Airyll

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eiNa said...

Ammar mood baik jek..
Aira baru pas cucuk yg 5months tuu.. dah tu plak tdo tak puas.. baru mkn ubat demam..tu yang moody jek.
Ayrill maintain jek dia..

Lin said...

si airyll obvious gile nk ngurat aira...isk..isk..isk..budak2 zaman skng....
ammar maintain cool jek...ala2 mcm "skang ni aku lah yg paling hensem skali.."

eheheheh

azzamoro said...

tuh aa..aku pun pelik apsal airyl berkelakuan seperti itu..huhu

miela77 said...

ala comeynyer ammar tuh...

miela77 said...

comeynye baby2 tu semua...

CT said...

comenye bb sume tu

me n de alisha said...

memang comey...

Mama Safiyyah said...

cute babies

Mama_Aqish said...

best nyer berkumpul...mesti dah beso semua baby2 ni dah pandai jalan macam ammar...

Zanna_MamaBatrice said...

seronok dpt jumpa kengkawan kan yana
nasib ler ayah ammar setuju nak pergi kan
kalau x sure rasa terkilan plak nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop