@ Legging / Baby Legs

Tuesday, October 28, 2008

Oleh kerana Ammar banyak romper yang takde kaki tu, Ibu pun mula find out about legging atau baby legs ni. Kesian die bila masuk kereta atau di shopping kompleks. Sejuk je Ibu rasa.

What is Legging a.k.a Baby Legs?

It is a garment covering the leg (usually extending from the knee to the ankle) .


Functions
  • Serve as light weight sun protection
  • Make diapers changing easy
  • Keep legs warm
  • Protect soft knees from harsh surfaces
  • Promote independence while potty training
  • Fun & funky fashion accessory
  • Ideal for sports, playgroups, and dance class
  • Comfortable alternatives to tights
  • A good arms warmers for all
Ibu jumpa laman web Baby Legs dan sangat berkenan dengan design ni:


Cari punya cari..jumpa beberapa laman web..jenama Baby Legs ni dijual dalam dua harga..harga standard dalam RM55 manakala ada beberapa laman web dalam harga RM17 ke RM25..tapi limited la stok dan design..pilih punya pilih..Ibu pun beli (mesti la yang harga lebih rendah tu kan..he)..daripada laman web Intan Payung..


Ammar wearing his legging

Lain-lain laman web:

Baby Sasha N Mom

THE BABY LOFT
momscutekids-shop

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

asmaa said...

saya jd 'gila bayang' bab lengging nih...cute lengging nih...serta pelbagai corak yg menarik

Mama_Aqish said...

lengging bagus untuk baby...kalo pakai suar pendek & skirt leh pakaikan dengan lengging seklai...sekarang ni bukan budak pompan je yang pakai...budak lelaki pun leh dak ada bermacam patern & design

Zanna_MamaBatrice said...

mmg comel tau bila baby pakai legging
pastu comfort sangat2...

me n de alisha said...

memang comey...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop