@ Ramadhan Gathering

Friday, October 10, 2008

Punyala malas sekarang nak update blog..yang Ramadan..Syawal baru up..hehe..

Ini gathering batch class of 99 SMSPP (sekolah menengah di Kelantan-lamanya tak pergi sana)..tarikh pada Ahad (7/9/08)..di Dewan Perdana Felda..makanan die memang best..berbaloi la RM46..sib baik ayah belanja..hehe..

Semua sekali yang datang 11 orang..dengan suami n anak2..rindu sangat..lama tak borak2 dengan diorang..actually diorang selalu je gather2..Ibu je jarang dapat peluang nak join..sekarang dah duduk KD ni bolehlah aktif balik..


Dari kiri: Azra (dah deliver pun baby - Tahniah!!), Amirah (bertunang esok - Tahniahh!!), Ibu, DLa, Yus n Alisha, Ida, Eyin, Ernie n Ardini)
Bawah: Suly n Ammar (Ammar suka ramai dukung), Nana n Fareez and Zue

Selepas berbuka puasa..kami borak2..update citer masing2..Ammar sangat baik time ni..maklumlah ramai Auntie2 yang mendukungnya..siap boleh terlelap dalam pangkuan Eyin lagi..Ammar seronok tengok ramai orang dan lampu yang cantik agaknya..semua sekali ada 5 orang junior: Alisha, Ammar, Ardini & Farees..dah tua rupanya kami ni..heh..

Makan, borak, makan, borak..dewan sampai dah kosong baru kami balik..puas hati..makan best..boleh borak2 dengan aman damai..(suami semua sibuk makan-jadi takdela ajak balik-hehe)..apa pun really2 miss u all..teringat zaman sekolah2 dulu..

Ammar n IbuAmmar n Ayah

P/s: TQ Auntie dLa, Auntie Ernie n Auntie Eyin for Ammar's gift
P/s: Nak cari HEM SMSPP: Puan Shamshiati (betul ke ejaan ni) - rindu sangat kat die

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~adiluz~ said...

ph shamshiayati..aku ader contact die last 3-4 yrs..die terkejut aku kol..hehe..sib baik die ingt lg..mase tuh die kt penang..aku ader lg fon no die..tp xtau active or not..huhu

oli said...

apa kata tahun ni babyibu buat buka puasa ramadan bersama blogger?

CT said...

:) ni baju ayah beli kat osaka tu kan..

me n de alisha said...

aha..best juga idea oli tu...berbuka puasa bersama-sama blogger tegar ni...hehehe

Mama Safiyyah said...

ammar sentiasa cute

Zanna_MamaBatrice said...

seronoknyer yana
dpt together2 ngan kawan2 sekolah
yelah.....byk kenangan leh citer2 balik kan...sure happening....
syok ler ammar di kelilingi oleh auntie yg voque gitewwww

tahun nie x buat ke yana?

Mama_Aqish said...

masa ni len sikit muka ammar...posa dah nak dekat ni...leh la wat gath dgn kiter plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop