@ Selamat Hari Raya

Friday, October 10, 2008

Belum terlambat rasanya nak mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua..maaf zahir batin ye..

Tahun ini beraya di Kuala Pilah (sebelah Ayah)..agak sedih sebab tak dapat balik Kedah (nak buat macam mana - dah kahwin kan)..maaflah Mama dan Abah tahun n tak dapat balik..sob sob..(feeling lebih sebab ini first time tak balik raya- nasib baik dah ada Ammar)..

Well sebenarnya raya di Kuala Pilah pun meriah juga..semua mak sedara balik..penuh rumah..makan pun best2 (masak kuning special)..cuma bezanya sini makan lemang n nasi himpit..kalau kedah ketupat palas..nyum2..

Pagi-pagi rayaIbu n Ayah siap untuk pergi sembahyang raya..Ammar tinggal dengan MIL..lepas sembahyang..call Mama n abah..minta maaf dan ucap selamat hari raya (sayunya)..kemudian ada sesi bergambar..Ayah jadi jurugambarnya..kemudian baru jalan2 raya..Ibu memang suka bab jalan2 ni..makan sedaapp..tapi tulah..banyak pula kena pantang makan..so makan sikit2 jelah..takut Ammar masuk angin pula..mau meragam..

Family Potret

Yang bestnya..tahun ni dapat kutip duit raya untuk Ammar..best rupanya..yelah dulu kutip untuk diri sendiri..tahun ni untuk anak pula..

Ammar dapat duit raya dari Pak Long


Tahun ni Ammar pakai baju Melayu cinonet..(thanks to Auntie Mija)..besar skit tapi lipat2 lengan n kaki seluar..ketayap pula beli kat Jalan TAR malam raya hari tu..taraaa...

Ammar posing

Em dua hari berturut2 berjalan raya..seronok..nasib baik tak panas sangat..Ammar pun bila jalan memang baikkk..cuma sepanjang kat Kuala Pilah..Ammar meragam time tidur..nak tidur menangis..bangun minum susu menangis..semua dah tensen..hehe..semua nak hantar Ammar ke reban ayam..Ammar tak heran..dijeritnya pitch paling tinggi..semua memang confirm tak dapat tidur punyalah..hehe..maaf ye kepada semua..peace!!

My Love..My Life

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop