@ Ammar: 6 Months

Monday, November 24, 2008

23 November lalu Ammar genap 7 bulan..ini gambar-gambar Ammar semasa 6 bulan..Ammar sekarang tengah belajar nak merangkak..chayok2 anak Ibu..









5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ly said...

Salam Yana,

I termasuk your blog dari shoppingNsales.com (review pasal Pureen's warehouse sale).. Tak sangka nama anak kita sama.. =) but mine's Ammar Yusuf.. 26hb ni masuk 6 bulan.. Dok browse posting2 lama Yana & tengok gambar Ammar.. ada sikit2 iras Ammar Yusuf jugak.. hehe.. What a coincidence kan...

Take care & hugs for Mohd Ammar =)

Ly said...

Oh lagi satu... dia pun suka itik tu! He loves the Digi advertisement series with the yellow duck.. I pun dok nak beli satu floating yellow duck untuk dia.. Terjumpa jugak yang jual kat Tesco tu, tapi risau sikit bila tengok kaler dia kuning sangat.. tak pasti keselamatannya.. sebab my son pun tengah dalam fasa semua-benda-nak-masuk-mulut.. haha..

BabyIbu said...

Salam Ly..eh?..kasi la gambar Ammar Yusuf..boleh tengok..boleh diorang fren2..hehe..ha ah..cuak juga..kn supervise la..tak leh biar jilat lebih2..tapi selalu bagi time mandi..jadi takdela nk masuk mulut sangat..

Ly said...

Ada ada... Baru set up blog ni.. hehe.. -- http://life-ly.blogspot.com

me n de alisha said...

comel-comelnyer picture Ammar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop