@ Ammar and his Kuek Kuek

Monday, November 24, 2008

Ammar baru baik demam bergolek dengan kuek kuek

Akhirnya Ammar dapat juga Itik kuek kueknya..Ibu beli kat Tesco (thanks semua untuk info - tiap-tiap minggu pergi Tesco tapi tak pernah pergi belek tempat toys tu)..Ammar suka betul..habis dijilatnya..tapi kalau ditekan (nanti kan ada bunyi tu)..Ammar takut..bak kata Ayah..Ammar ni nampak macho tapi hati bunga..hehe..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Aku Bukan Bidadari said...

wah suka dia..Yana, jgn kasi dia lick itu itik lar..

tgk maid in china ke mana?
sbb tesco ada menan kebanyakkan maid in china

BabyIbu said...

memang tak kasi die jilat pun..Ammar semua benda dia nak jilat sekarang..bila nampak kn ambil dan bagi teether de tu..ye lah takut juga kan..

azzamoro said...

haa aku pun ade beli itik kuning kt tesco. tp kecil2 ade 6 ekor. murah jerk rm2.90..hehe

mummy_adam said...

hi.. i pun tengah cari rubber duck tu, tp xjumpa lg.. try p tesco jgk tp xde.. any idea kat mana lg i boleh cari?? nway, nice blog..

me n de alisha said...

aha..mummy pun beli itik ni kat Tesco...ada satu mak itik ngan anak itik...cenonet je anak itik tu...Alisha suka sangat...bila time mandi masukkan dalam besen , kemain lagi Alisha jerit-jerit...

Zanna_MamaBatrice said...

tercapai akhirnye ammar nak main ngan kuek kuek erk
comel siap baring2 gitewww

miela77 said...

baby qis pun ada satu set...bila mandi suka picit...pastu gelak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop