@ Ammar Melunjur

Thursday, November 13, 2008

Semalam masa lepak-lepak depan tv..Ayah bawa laptop Ayah ke depan..Ammar macam biasa nampak aje laptop terus excited..tiba-tiba..Ammar lonjak badan ke depan (demi mencapai laptop itew)..yeyy..dah lama tunggu bila Ammar nak melunjur ke depan..asyik pusing ke tepi je..

Maju ke depan..syabas mere beta

Cepat-cepat Ayah ambil kamera nak rakam Ammar first lonjak ke depan..tapi time tu Ammar dah asyik tengok tv pula (ada iklan Digi Itik kuek-kuek)..terpaksa la Ibu umpan dengan handset..tak jalan juga..akhirnya Ibu ambil susu Dutch Lady Ibu (kadang-kadang Ibu kasi sikiiit Ammar rasa..jadi pantang nampak kotak susu ni mesti Ammar excited)..berhasil pun..jeng-jeng..

Bersedia..

1..2...

Wachaaa.. (sungguh siksa nak ambil gambar ni..berapa kali gerak baru leh amik)

Ammar angkat-angkat bontot nak gerak ke depan..tap gambar tu Ayah tak sempat ambil..pastu Ammar dah penat..Ibu bagi upah susu coklat setitik-dua..hehe (jangan bagitau tok mama tau Ammar)..

Ammar bersemangat waja..geram..geram..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

masviona said...

mcm nih lah prasan ibu..dulu saya pun cam tuh xsaba nak tunggu anak leh merangkak..pastu nak tungguh berjln lak..dah leh bejalan nk tunguh bercakap lak...kesimpulnnya mmg parents lah yg xcited lebih drp anak...anak rileks je

me n de alisha said...

huhuhu Alisha dah 5 bulan pun tak pandai meniarap...bam bam sikit kot

Mama Safiyyah said...

bestnye.....adik Yan dah nak masuk 6 bulan belum boleh kedepan.....golek2 je...

Zanna_MamaBatrice said...

wah
comel.....ada jer idea ibu yerk...

gigih betul ammar nak capai kotak susu tu...

Mama_Aqish said...

cayok2 ammar berusaha mendapatkan sesuatu yang dihajati....ni dah beso mesti kuat semangat kan

miela77 said...

Baby Qis skrg pun dah pandai menjulur...tapi gostan.

*S*A*L*W*A* said...

suke la tengok ammar nih... tomei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop