@ Costume Baby

Monday, November 17, 2008

Ada sesiapa tahu kat mana nak beli costume baby camni? Nak beli untuk Ammar..Cute sangat...pernah nampak dulu tapi tak ingat laman web mana..cari pun tak jumpa..huhu..

Costume Spiderman
Costume Superman

Paling suka yang ni..comel bangat!!

Credit: Pics grabbed from costumecraze.com

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

KV said...

a'a ek, kt mana boleh beli yer?

Anasfadilah said...

pernah jumpe kat one utama.

depan FOS if not mistaken.

tapi area tu lah

gerai kecik2 tu dan beroda tu

yg bee costume tu ada jual.

aMLiNsHaH said...

sure cute kalu ammar pkai..hehehe!yang bee tu paling cute.aku pon ade suruh k.long cari costume deer kat farees kat KL tapi dia ckp xde jumpa. huhuhu!

Aku Bukan Bidadari said...

Ayra ada satu.. hi hi orang kasi ms dia lahir tuh ..ladybird ekekee cute

A-rin said...

Hi, i pernah nampak kat Tesco Ampang. kedai kecik2 kat luar tu.
then last sat nite i g uptown setapak.ada jual . yg bee tu RM29.90.. sangat cute

Zanna_MamaBatrice said...

mmg cumel bangettt......

me n de alisha said...

aha memang sangat-sangat comel custume tu...

Mama Safiyyah said...

masya Allah cutenya.....

miela77 said...

Teringat Baby Qis pakai costume LadyBird kat The Store utk Baby Cute Contest...dari hepi trus nangis..x selesa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop