@ Digi Duck

Wednesday, November 12, 2008

Oh Ammar sangat suka iklan itik Digi..yang kuek kuek tu..kalau dengar je bunyi iklan ni..terus Ammar tengok..tak kirala..tengah main ke..tengah netek ke..tengah makan ke..Ammar akan berhenti sekejap..menghayati iklan..bila habis baru sambung..

Itik kuek kuek

Kalau ada sesiapa nampak itik ni dijual di mana-mana plz inform ya. Tengah mencari untuk Ammar. Tadi ada jumpa..tapi ada bulu-bulu..kalau kasi Ammar habis dijilat bulu-bulu tu..tak pasal je nanti..huhu

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anasfadilah said...

semalam ada nampak di giant

kat jusco pun ada jual

lovelymummy said...

betul tu..kt giant ada jual yana..murah je ni..tak silap itik tu spesel utk letak dlm tab baby..so bile dia mandi ley main itik tu...kita nk beli gak aritu tap sara kecik lagi bkn reti nk main lagi..hehe

Aku Bukan Bidadari said...

kat tesco ada.. byk lak tu berbagai2 jenis itik.. ayra ada gak , bila ayra mandi me biarkan dlm tab tuh.. skrang kan tesco ada baby fair

eiNa said...

huhuu.. tesco bnk.. giant pun banyak :P

Nazuha said...

adeef beli kat tesco. sbb tesco sendri yg produce. kene tgk gak made in mane. kalo made in china cam bahaye sket. sbb baby akan geget itek tu..

BabyIbu said...

to all..ada eh kat tesco eh..isy tiap2 minggu pergi..kena pergi cari ni..rasa ada nampak sekali tapi kecik sangat..Ammar dah suka gigit2..

fazrin2211 said...

macam itek maskot digi plak, kuek kuekk

Jiey^Mien said...

Jiey beli kat Giant.. Ada mak n anak2 dia lagi

masviona said...

samalah ngan anak kita...dia pun suka sgt ngan iklan itik digi nih...sure benti tgk klu ada iklan nih xkiralah tgk wat apa pun

Mama Safiyyah said...

kalau tak silap penah nampak kat giant and jusco

Zanna_MamaBatrice said...

sama lah
giler si batrice ngan iklan kuek kuek nie
tp now dah xde kan...
iklan org kuning tu
x tahan iklan terbaru yg main joget2 lagu industan ...keh keh keh

miela77 said...

kat Tesco ada jual...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop