@ I love No 7

Wednesday, November 26, 2008

Tag lagi ye..oh Ibu suka no 7..

7 ciri wanita/lelaki idaman anda
  • Tinggi
  • Putih (nak anak putih)
  • Chinese Look
  • Beriman
  • Mesti lebih bijak/pandai
  • Kuat bersukan (tak nak anak kaki bangku cam Ibu die)
  • Boleh buat Ibu ketawa
7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
  • Anak Dr Azizan Homeopathy (Examo tu)..kuess2..pecah lubang ni..masa form two dulu
  • Crush dengan member baik
  • Shah Rukh Khan (haha..)
  • Josh Harnett
  • Anuar Zain
  • Hans Isaac
  • My Hubby (forever n ever)
7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati**
  • Nervous nak mampus
  • Berdebar-debar
  • Sangat happy
  • Cuak pun ya
  • Makan tak lalu (kes control ayu ni)
  • Semua serba tak kena
  • Bunga2 matahari..menghiasi..hatiku ini..kuang kuang
7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda**
  • Tanah Suci
  • Cameron Highland (tempat honeymoon dulu - dekat je pun)
  • Bali
  • Pulau Maldives
  • Paris
  • Taj Mahal
  • Sebenarnya..asal bersama..balik Kedah pun ok je..hehe
7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda
  • Jam tangan Tag Heier (betul ke eja ni..)
  • Kereta Golf GTI (btul ke camni? ayok)
  • Kasut Adidas
  • Laptop baru
  • Hdset baru
  • Baby Gurl
  • More babies..
7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda

Err..skip boleh tak..tak pandai la bab lagu2 ni..

Tag 7 rakan yang anda mahu mereka buat PERIHAL 7 ini
Ibu tag 14..ganti yang kat atas tu..hehe..

Rumiey
Donat
Suzen
Azza
Nana
Yus
Zue
Mirah
Nazuha
Mama aqish
Ibu rayyan
Jiey Mien
Nurul dhia
Supermummy





14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Iman Khadija said...

Salam buat Ana,

Imn ot very sure whether u still remember me. First i was asking u abt how to create the blog. Now i already have 1.
Today, i saw u have changed ur blog. i Dnt knw when coz i was away for 2 months of maternity leave. now im back and i have seen changes in yr blog. Very nice and these background same like my doter's one.
Btw, mind to ask.. is the photo u paste at 'ALKISAH' is ur son now? He shoted in the magazine ?

Rose

mummy_adam said...

love 7 too.. :)

BabyIbu said...

Salam Rose

Your daughter is very cute. Emm yes that is my Mohd Ammar..dah besar kan? About the magazine..hehe..no lah..it is just a fake cover magazine..

rOse said...

Thaks for the compliments.

Wahaha.. i was thought so yg gambar tu ibu amar buat sendiri. hehehe. coz i remember i penah buat mcm tu masa kat college dulu. Semalam pas balik dr office i terbayang2 muka baby Amar u. mcm kejap je dh besar. U knw wat, i have been following ur blog since i started mine. But now i just came back frm my maternity leave, cepat je rasa mcm baby u besar. and so many diffrences in yr blog. esp the wallpaper.
Hubby u yg selalu ambil gambar kam? and the one yg kat blog tu mmg cantik. mcm PRO!..

BabyIbu said...

Rose..hehe..saje takde keje..macam cntik pula tgk org lain buat..tq selalu lawat blog yana..emm ha ah..gambar hubby amik..siap beli slr demi tuk amik gambar ammar..emm geram tgk anak rose..nak baby gurl lak pas ni...

miraedora41 said...

waaa..kalu aku suka no 9, aku kena wat 9 lah ek? emmm..tp kalu 9, mcm banyak sangat.. kena wat 7 jugak lah.hahaha.. nanti bulan 1, lepas aku kawin, aku wat.. skang tak leh wat, hihihi.. nanti apa plak mak aku kata..hahaha.. tp bleh gak wat skang, cuma ada banyak yg akan jadi TBA lah..

BabyIbu said...

hehe..ala mirah wat skang pun bleh..aku tak bagitau org lain..syyy..haha

BabyMama said...

wa...akena tag...ni kena jawab ni......tunggu sat ye pikir nak jawab ape...

rOse said...

U nak anak gal.. i plak nak boy. tp yg seken pun dpt gal gak.. apo nk buek.. but im happy. syukur alhamdulillah.

i remembered, during my weding my photograper buat 1 magazine shot. hehe..

wah ayah ammar.. sanggup beli SLR.. kelas!!!

ana.. r u going for pureen sale this weekend?

kat sns diaorg tgh bz nk g CD Slaes. i tak leh la. mmg hati meruntun nak g tp jauh. kalau dulu keje kat situ leh la, dekat. now dh pindah. harap nk g pureen je. nk borong sabun mandi anak2 buat stock and baby wipes. worth buying.

and tunggu fragrances sales mgu depan lak sebelum raya aji. yahoo...

Mama Safiyyah said...

i love 7 eleven hehehe

miela77 said...

Daku suka no. 8 /..huhuhu

me n de alisha said...

yes num 7 is the best...

Zanna_MamaBatrice said...

he he he.
layan tag yerk yana
nampaknyer impian pertama nak lelaki putih tu tercapai ler yana yerk...he he he

miela77 said...

my lucky number is 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop