@ Metrojaya Branded Sale

Thursday, November 13, 2008

Semalam selepas balik meeting di UM..Ibu dan Auntie Rumija singgah Midvalley nak beli hadiah untuk Damia. Sampai dalam pukul 11.30 pagi..parking penuh bangat..berkali-kali pusing nak cari parking..selalu takde macam ni sekali..pastu baru perasan ada sales Metrojaya..patutla..

Metrojaya Branded Sale

Discounts to 70%

12 to 16 November 2008

10am to 9pm

Hall1, Midvalley Exhibition Centre

Kami pun pergi la singgah..mana tau ada barang baby..orang agak ramai tapi takdelah sesak..emm nampak macam banyak je barang..suka Ibu..masuk-masuk..emm very dissapointed..hampeh je Ibu rasa..section baby..ciput je..tapi ada la stroller graco (RM4**)..mainan (bagi Ibu takdelah murah)..baju (huh lagi sedih)..

Perfume ada Morgan, Antonio Nanderas, Adidas, Givenchy, Mango, Versace, Kylie Minogue, Esprit, Nautica & Beckham, Paris Hilton..harga tak tengok pula sebab Clinique kat rumah (barang hantaran dulu) pun tak habis-habis..cosmetics pula ada jenama Revlon - lipstik (Rm 10,15), lipgloss (Rm 5,10,15), maskara (Rm 5,15), foundation (Rm 5,) eye shadow (Rm 5), compact (Rm 10,15), loose powder (Rm15,25)..beg pula ada Guess (40-70%), Polo, Sembonia, Beneditti..tapi design lama-lama..lain-lain ada cadar, barang dapur sikit, baju-baju, baju dalaman..

Kesimpulannya..tak payahla pergi accept ofis memang dekat situ ke..atau kebetulan ke Midvalley ke..tapi berita baiknya..selamat duit Ibu..(Ayah kata Alhamdullilah)..ends up beli barang kat Jaya Jusco juga..hehe

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Sales...sales...sales...dekat Ramadhan nie lagi byk sales..

asmaa said...

sekarang pun dah survey utk raya...menanti sale kat sini...

Mama Safiyyah said...

sales lg

Zanna_MamaBatrice said...

syok kalu gi sale kat metrojaya...
mmg potongan2 kaw2nyerr

Mama_Aqish said...

wah...banyaknyer potongan harga

me n de alisha said...

jarang g Metrojaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop