@ A Moment With Your Kakiis

Friday, November 28, 2008

A Moment With Your Kakiis? Bukan Kaki tau..Kakiis..Apa itu Kakiis? Kakiis ni merupakan laman web yang sediakan satu fungsi di mana kita boleh wujudkan satu kumpulan kawan-kawan (contohnya geng satu sekolah or satu univ)..kemudian melalui kumpulan tu..kita boleh berinteraksi secara berkumpulan sama ada hantar mesej, gambar atau aktiviti yang boleh dicapai melalui komputer atau telefon bimbit. Nak tahu lebih lanjut layari Kakiis.com..

Kenapa post kali ni pasal Kakiis..saja-saja masuk contest disamping dapat mengenang kembali gambar kenangan di UTM dulu (gambar time masih ramping)..

Berdiri..Iza dan Yana..Separa duduk..Rumiey dan Donat

Ini gambar kenangan di Balai Cerap UTM bersama bestfriends Ibu. Sebenarnya banyak lagi geng Ibu..tapi takda pula gambar yang cantik-cantik nak hantar masuk contest ni..hehe. Hmm teringat lagi zaman pergi CS naik bas 255..lepas tu kongsi beli nasi dan lauk pada waktu pokai..macam-macam la..panjang kalau nak cerita. Apa-apa pun luv u all..muah2

p/s: macam bestla function Kakiis ni..nanti Ibu godek-godek..sekarang tengah godek LISP..tolongggg...

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

donat said...

wow,keciknye aku..huhu

cik meeko said...

kene diet ni .
cek pun dah gumuk .. huhuhuhu

azzamoro said...

donut n iza kurus siut time ni..

skarang tak bleh blah...hihi

baik korg berdiet..

p/s donut , ape citer pil sendayu tinggi yang ko telan dulu

ps/s iza, ape citer pil jamu mustika ratu yg ko telan dulu

hihi (mesti korg rase nak pelangkung kepala aku kan..:p)

donat said...

itule pasai..haha. takdenye kurus lg aku ni rs..lemak dah mampat. ni pun last berat pas 1bln,kembali ke berat asal time kawin..uhuhu.means ..still gemuk la.mimpile aku nak kembali mcm dalam gambar.

BabyIbu said...

hehe..semua dah lari saiz..dulu masa tahun 1..baju semua satu saiz..boleh share2..heh

miela77 said...

Seronoknya...

Mama Safiyyah said...

zaman belajar best kan

Zanna_MamaBatrice said...

entry mengimbas kenangan silam nie yana
syok kan dpt geng2 yg satu kepala...

Mama_Aqish said...

satu info yang bagus...selalu kiter nampak kat iklan Nuffnang je...same ke tu???

me n de alisha said...

best nyer kalau dapat berkumpul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop