@ Nak beli toys murah?

Wednesday, November 26, 2008

Nak beli permainan murah? Stroller, bouncer atau car seat dengan harga murah? Heh..macam iklan pula bunyinya..seperti yang ibu-ibu semua ketahui..barang-barang baby sekarang boleh tahan harganya..permainan Ammar pun lagi mahal daripada baju seluar Ibunya (hukhuk)..ari tu masa cari bouncer/rocker tuk Ammar..jumpa dua website ni..kalau korang nasib baik boleh dapat barang baru dengan harga lebih murah..







Tapi itula..kena rajin sikit menjenguk..so far tak bernasib baik lagi..asal menjenguk je mesti dah reserved or sold..nasib badan..

p/s: Ibu dah add kat shopping list..mana tau ada rezeki Ammar..tgh aim jumperoo..(btul ke eja ni?)

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

umIE a.k.a saLMi said...

yana, ni lg 1 website barang baby murah..kot2 ada yg berkenan n rezeki ammar..

http://amysweetystore.blogspot.com/

so slmt mengesurf hehe...

mr.onn said...

gambar yang tiabarney tu salah link ke secondbargainbox. sajer nak info...- bro tiabarney :)

aMLiNsHaH said...

betul tu yana, barang2 baby ni lagi mahal dari barang2 kiter. tapi nak wat cemana. ni laaa masalahnya mummy yg xde kije duk umah jek.nasib baik xdpt g mall. lgpon, bg chance laa plak kat baby. mak nyer dah lama mengabiskan duit bapak. hehehe!

Mama Safiyyah said...

selalu jenguk tp selalu sold out

miela77 said...

Betul kata Mama Safiyah...iela slalu survey toys kat sini...yg ok slalu sold out...

asmaa said...

shopping online pun best jgk...

Mama_Aqish said...

kiter pernah beli barang kat website ni...ok la harganyer....yana beli playskool ammar pun kat website tiabarney kan??

Zanna_MamaBatrice said...

betul yana
berbaloi gark beli even 2nd hand nyer barang kan.....

zana jengguk gark
tp selalu xde rezeki nak grab

me n de alisha said...

selalu mesti ada orang dah booking...

miela77 said...

kalaulah disini ada sales cam nie..daku x lepaskan peluang

happyfamily@teratak47 said...

Lagi barangan baby lelong & murah. Sila ke blog kami "HappY FamilY @ TeRaTaK 47 – Lelong murah barangan baby baru & terpakai"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop