No Blog Posting

Thursday, November 20, 2008

No blog posting for today..Ammar demam..sangat panas..semalam mencecah 40 darjah celcius..harap semua doakan Ammar selamat ya..

Terima Kasih

Yana aka BabyIbu

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Aku Bukan Bidadari said...

dah ke klinik? insyallah ammar will be ok..

eiNa said...

jgn lupa bg makan ubat..
get well soon ammar...

aMLiNsHaH said...

alaa, kesiannya budak hensem tu. 40 celcius tinggi tu. jaga ammar baik2 tau. 'no blog posting' pon smpat lagik ibunya post blog. hehehe... oklah ammar, aunty nana doakan ammar cepat sembuh dan sihat...

PuteriSatu said...

alahai...susah hati kanklu anak sakit ni....tak per..insyaallah ammar sihat la tuh nanti..jangan lupa selalu letakkan tuala lembap kat dahi dia...kena monitor panas kepala dia tuh ye dik...

atoyis said...

hopefully ammar is getting well..yana kena rajin monitor suhu dia..klu blh ambik setiap setengah jam especially waktu mlm..takut kita terlena jek..40 tu tinggi sgt tu for baby..lap badan amar kat cecelah ketiak dan pelipat nangis skit takpe asalkan panas badan kuar ..masa ni kena byk2 sabar k

eira eixora said...

Salam,
Saya junior akak masa kat SMSPP dlu. Dah lama sebenarnya saya baca blog akak. Sebelum ammar lahir sampai sekarang. Dah ensem pun dia. Geram rasa. Kesian ammar demam. Saya doakan ammar cepat sembuh.

Saya juga link kan blog akak. Tapi tak mintak pun. Maaf.

Elyn said...

cepat2 baik ek ammar.....

Jiey^Mien said...

Get well soon Ammar!!

:: !zyan :: said...

get well quick, ammar! i know u r a strong boy...

BabyIbu said...

T0 all..

Tq 4 da support n doa..Ammar dah sihat..alhamdulillah..

Zanna_MamaBatrice said...

risau kan bila anak demam panas sangat
batrice selalu kena demam panas ni memalam hari
gigih ler bersengkang mata menjaga dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop