@ Pureen Warehouse Sales - 29/11

Sunday, November 30, 2008

Disebabkan Ibu berada di Kedah..jadi mestila tak dapat pergi itu Pureen Warehouse Sales. Tapi itu tidak mematahkan semangat Ibu yang membara ini..hehe..Ibu hantar Ayah dan MIL untuk pergi serbu. Kata Ayah..Ayah sampai pukul 9.40 pagi..orang dah start bayar..antara komen Ayah pasal Pureen Warehouse Sales kali ni:
  • Orang tersangatlah ramai
  • Harga naik sedikit daripada yang lepas
  • Baju cantik tak banyak (banyak baju harian)
Emm memang budget baju harian pun..sebab Ammar tukar baju kerap (jenis badan kuat berpeluh) dan baju lama banyak yang dah senteng (singkat)..pastu belikan untuk mak saudara sekali..habis juga la RM 150 kata Ayah.. kali ni tak dapat la komen lebih2 sebab bukan empunya diri yang pergi..tanya banyak-banyak kat Ayah..tahun depan tak nak pergi lagi kang..sapa yang rugi?..hehe..so cuci mata sajalah ye..(Ibu pun tengok gambar je..barang kat Kl nun ha)..

Baju dan seluar

Toiletries (sangat suka brand Pureen sebab die wangi dan long lasting - penting untuk Ammar supaya sentiasa wangi waktu dipeluk cium orang - padahal bucuk masam)

Hasil borong Ayah dan MIL

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

first time pi warehouse sales.... ramai gile.... tp dh di warning awai2 ngan si hubby suh amik bende urgent jerr ekekekeke

BabyIbu said...

hehe..kalau yana pergi lagi la gila..just bg senarai kat hubby je..itupun ada kena cantas..huhu

Aku Bukan Bidadari said...

kali ni sales ,,mmg naik harga mahal..

aMLiNsHaH said...

waahhh, syoknye shopping! sakan tu... tu stok utk sampai berapa thn ammar? hehehe!

Mama Safiyyah said...

banyaknye barang....

asmaa said...

borong sakan ayah ammar & MIL utk ammar...anak2 cepat membesar...jd beli berdikit-dikit

me n de alisha said...

ish memang best...yang terbaru sale nak pergi lah ...

chandan said...

Thank You for sharing information


http://www.clickresponse.net/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop