@ Sales lagi

Monday, November 3, 2008


Kat Sogo ni..ayokk..Ayah..Ibu nak pergi la..(jarang pergi Sogo..di luar kawasan shopping Ibu)

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mrs.R @ Emi said...

yana...u should go....sogo punya sales baby mmg worth it...saya sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tp pegi la kot this time..
baju emily dh byk..toys pon byk...
tgu next2 sales la pulak...

Mrs.R @ Emi said...

salah type lak...
xpegi la kot this time..
hahah
*nak saving 4 bandung trips ekceli*
dun forget to link me

BabyIbu said...

em..nak pergi..tp takde geng..tu la bahana tak leh drive sndiri..huhu..nk ajak hubby..br deepavali hari tu g Jalan TAR..confirm die tak nak..cedih2..

BabyIbu said...

emm dah link em..btw emly sangat cumils..blehla Ammar g ngorat nnti..hehe

miela77 said...

Tingin nak g sogo..blum penah g shopping baju kat sana....biasalah, iela jrg shopping kat KL sementelah semua ada kat eypo nie...

Zanna_MamaBatrice said...

go yana go
he he he
bab shopping nie mmg x leh lari dari perempuan kan
same like me
hubby jer malas nak layan

CT said...

huhuhu bila sales kat sogo, mmg teringin nak pergi..tp bila pkkan keramaian pengunjungnya...huhuhu x sanggup

Mama_Aqish said...

sekarnag ni pun ada sale kat sogo tau...biler la kiter nak pi serbu sogo ni....sebelum posa kena start shopping dulu nanti dah posa tak larat dah

me n de alisha said...

Sogo ni memang selalu sale...

miela77 said...

moh kite weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop