@ Absolute Thai

Tuesday, December 30, 2008

Masa cuti Christmas..kami semua pergi makan di Absolute Thai dekat Ikano Power Centre..tempatnya cantik..sesuaila nak lepak lama-lama dengan baby apa semua..makanan pula..dah namanya Absolute Thai mestilah makanan Thai kan.Ibu makan..apa ke nama tak ingat..Ibu ingat makanan tu no 35 je (punya le panjang aka pelik nama makanan sampai tak ingat)..hehe..


Tapi bagi Ibu, Ibu tak berapa serasi la makanan die..biasa-biasa je tak padan dengan harganya yang ehem2..kami makan 3 orang kena RM68..huhu..better pekena nasi kandaq lagi best..

Address: G-20, Ground Floor, Ikano Power Centre, Mutiara Damansara
Tel: +603 7729 8708

p/s: Agaknya Ibu ni selera orang kampung agaknya..huhu..

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~~ciklinn~~ said...

sedapnyter mkn tomyam.....

tapi itulah..samalah kita tekak kg agaknya kan... sambal belacan n masak lemak cili api gak yg best...yummy...

ummi balqis said...

ha.. same. leen pun pernah try makan sini... order ape ek, cam tomyam tp ijau... hahaha. dah la time tu mabuk pregnant..

lagi mabuk dibuatnya.

sadis kan.

BabyIbu said...

cik leen..hehe..itula lagi sodapp..

leen..hehe..rasanya itu kali terakhir kot yana g..huhu

miela77 said...

I love thai food...sedap. Tambah kalau selera tak de..nyummii...

Mama Safiyyah said...

macam sedap je nampak

asmaa said...

tak pernah mkn masakan thai...nnt nak try lah...suka tom yam

Puan Iza said...

sedapnya nampak....thai lagi...

Mama_Aqish said...

kiter tak pernah makan kat kedai yang pelik2 cam ni..sebab hubby kiter tak suka makan makanan yang pelik2 dia lebih suka isteri masak dirumah...hu..hu..kengkawan tetelan air liur nengok entry2 kengkawan yang makan sodap2 bagai...kiter makan yang ala2 biasa je...demi mengikut selera suamiku...

Zanna_MamaBatrice said...

pekena tom yam ngan nasi kosong pun sedap nie....

Anne said...

thai food ada byk pilihan ke..tau nye TomYam je.. hehehehe..

me n de alisha said...

pernah perasan restoren ini..tapi tak pernah pergi..

miela77 said...

daku suka thai food...sedap ... tambah kalau kurang selera makan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop