@ Ada apa kat tangan Ammar?

Tuesday, December 23, 2008

Ari tu Kak Eina ada tanya..apa kat tangan Ammar? So inilah dia..

Apa ke nama benda ni..brand Sassy..actually untuk lekat di playpen tapi Ibu lekat kat tangan Ammar..senang..kalau mainan lain Ammar pegang kang jatuh sana sini..yang ini confirm tak jatuh punya..bagus kan..heh

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eiNa said...

wohh.. menan ke? ingat kan ape.. =) kompem xjatuh..

Mama Safiyyah said...

kreatip tul ibu

me n de alisha said...

bagus nyer idea ibu..tapi cam panjang sikit dia punya mainan tu ...

Mama_Aqish said...

memang bagus bagi menan cenggitu kat baby yang lom berapa pandai nak pegang barang ni...tak de la asyik jatuh jer kan...penat nak amik je...sekurang2 nye diorang leka dengan menan tu & tak de la nak wat ragam jer.

Zanna_MamaBatrice said...

senang kan
kebersihan pun terjamin ler sikit

miela77 said...

apa tue? kretif tul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop