@ Camy Babyland

Wednesday, December 31, 2008

Last Friday pergi Kedai Camy kat Dataran Sunway..tujuannya nak cari puting MAM untuk Ammar..suka beli kat sini sebab salesgirl die sangat helpful..sekali ada sales sampai 1 Januari..banyak juga stroller, car seat and FP bouncer yang tengah sales..

Camy Babyland
Add Image
Iklan Sales

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Naemmommy said...

hi. im ur silent reader. not so silent anymore i guess huh? hehe by the way, kat mana eh camy babyland nih? bleh bagi direction tak. nak carik gak botol n puting MAM tu :) thanx!

Mama Safiyyah said...

nampak best je kedai ni....nak carilah nanti....

miela77 said...

SUKA TGK BARANG2 KAT KEDAI TU...BYK PILIHAN

Mama_Aqish said...

kalo pi jenjalan mesti nak masuk kedai baby atau tempat barangan baby...itu perkara wajib...harus berkunjung dulu....tak beli pun tak pe janji dapat cuci2 mata pun jadi la....memnag naluri seorang ibu cenggitu gamaknyer???setuju tak?

asmaa said...

kat sini bdr kecil jerk...ada 2 3 kedai mmg jual bj knk2...byk pilihan lah jgk...harga pun berpatutan antara rm5 hingga 20 jerk...time nak raya baru ada sales...

Zanna_MamaBatrice said...

erm...rasa best kan kalau shopping dlm salesgirl yg helpfull tp bukan jenis yg ngekor jer tu.....pastu buat muka bermasalah....
kalau yg jenis ramah tamah...senang jer hati nak shopping...

me n de alisha said...

best nyer..nasib jauh kalau tak dah pergi dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop