@ Chow Rasta

Monday, December 22, 2008

Dua tiga hari ni..Ibu dilanda penyakit malas hapdet blog..penat je rasa badan ni..itu yang cerita 2 minggu lepas pun tak abis cerita lagi..Ayah kata cerita pun dah basi..huhu..

K..sambung cerita kat Penang..hari kedua tu..konon nak mandi swimming pool..tapi disebabkan malamnya pergi melantak tak hengat kat Nasi Beratur, Line Clear dan Sup Hameed..semua liat nak bangun..lepas sembahyang subuh..semua tarik selimut balik..alih-alih kat pukul 10 baru nak bangun..nak mandi pun dah panas Ammar..huhu

Selepas semua siap..kami bertolak ke Market Chow Rasta..tempat ni kat area Penang Road juga..lepas ronda-ronda tempat kain (banyak juga kain dijual kat sini)..kami singgah makan cucur udang, cendol dan ais kacang kat gerai dalam tu..memang tempat wajib singgah kalau pergi Chow Rasta..sedaappp...


Lepas makan-makan..kami singgah beli jeruk..kat sini jeruk paling best..fresh oo..boleh test2..ada macam-macam jeruk..jeruk pelam..jeruk buah pala..dan macam-macam lagi la..Mama beli untuk nak kasi adik-beradik..Ibu tak beli sangat..beli kat MIL jek..Ibu tak boleh makan sebab batuk tak baik-baik lagi..haih..sabar2..(padahal tadi melantak cendol..haha..sampai bila pun tak baik cam gini..huhu)..

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_adam said...

hi... cantik lah gambar2 yang u edit jadi 3 in 1 tu.. boleh ajar??

ummi balqis said...

huih... kite pon baru balik dr penang aritu... ntah2 same2 ade kat penang.. tp kan, best nye g pasar ni.. kite tak jumpe pongggg

miela77 said...

suka shopping jeruk kat situ...macam2 ada

miela77 said...

murah2 dan variety lagi....

asmaa said...

pelbagai jenis jeruk ker ada...terliur dah...chow rasta tu nama kedai @ nama makanan...

Mama Safiyyah said...

sedapnya

Puan Iza said...

terliur bila tgk jeruk tu...

Mama_Aqish said...

wah best ada jeruk leh ajak hubby kiter gi penang bulan ni...pi borong jeruk...

Zanna_MamaBatrice said...

hari tu gi penang pun
memborong jeruk kat sini
geram nengok kain ela murah2 & cantik2 kat sini.........
nasib ler iman kuat sikit time tu kan

me n de alisha said...

bagus, cuti-cuti Malaysia..

azzamoro said...

rindu laksa penang..

Anne said...

wahhh..gi penang tu mmg jalan2 cari makan betul.. :)

me n de alisha said...

wah best nyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop