@ Datuk Shah Rukh Khan

Sunday, December 7, 2008

Ibu adalah peminat setia Shah Rukh Khan. Daripada cerita Kuch Kuch Ho Ta Hei sampailah cerita terbarunya Om Shanti Om. Ibu tak pernah miss. Ibu suka cara dia menari dan menghayati watak. Cha le chaiya chaiya chaiya..hehe

Datuk Shah Rukh Khan berbaju Melayu

Pada 6 Disember 2008 yang lalu, Shah Rukh Khan mencatat sejarah sebagai bintang filem asing pertama menerima pingat kebesaran Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) yang membawa gelaran Datuk. Ada yang bersetuju dan ada yang tidak bersetuju. Dr. M kata Datuk Shah Rukh Khan layak diberi gelaran kerana jasanya memperkenalkan Malaysia di mata dunia. Ibu setuju. Lagi pun ramai apa yang tak tau apa jasanya dapat Datuk..siap ada yang beli lagi gelaran Datuk tu. Bagi Ibu suka hati koranglah. For Datuk ShahRukh..Congratulations!

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sayanghasni @ Yus said...

heehee sama ler entry kite ni. sayang nyer yus tak dapat tgk dia dari dekat. hubby yus ler, bising sangat masa ajak tgk tapi last2 dia yang sibuk nak tangkap gambo lak (tapi tak dapat gak. tension tul)

oli said...

husband sy nampak dia kat eye on malaysia...
memang kacak orangnya...

asmaa said...

saya pun suka ngan shah rukh khan nie...zaman muda mudi mmg x miss tengok filem dia...tp dah kawin...jarang dpt tengok...

Mama Safiyyah said...

apa2 aje....

miela77 said...

Daku cukup suka tgk lakonannya dan gimiknya...

me n de alisha said...

artis bollywood...

miela77 said...

Hensem...daku suka...

Zanna_MamaBatrice said...

no comment

tp zana minat giler ngan dia nie
bukan ensem
tp sepatah kata tan sri p ramlee
manis nyer adaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop