@ eoe Online Blogger’s Review Program

Wednesday, December 3, 2008

Apa itu eoe Online Blogger’s Review Program?

Ingat entri Ibu mengenai eoe Online? Itu adalah sebahagian daripada Online Blogger’s Review Program yang dianjurkan oleh mereka.

Apa yang perlu dibuat?
Anda hanya perlu melakukan review mengenai kemudahan mencetak gambar secara atas talian yang disediakan oleh eoe Online.


Bagaimana?
Sila rujuk Arahan Penyertaan. Mudah je..macam Ibu buat disini..

Hadiah?
Apabila selesai melaksanakan review, anda akan memperolehi 50 keping gambar 4R yang dicetak secara percuma. Setelah selesai keseluruhan review (ada dua bahagian), anda akan mendapat RM50. Jika bernasib baik anda juga akan memenangi Olympus E-420 kit dengan lens 14-42mm yang bernilai RM1999.00 untuk review terbaik. Ha..apa tunggu lagi..klik sini.

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Aku Bukan Bidadari said...

yana, tiara dh take the challenge, dh update + dha send email kat EOE tuh..tp sekrang tgh dok upload piccies cmner nk wat status pembayaran tuh. x leh pun..

please teach me..

add me ym : ayzan_ctm
hi hi hi thanking u in advance

BabyIbu said...

lepas upload tu..nanti die proceed ke stage pembayaran..dkat stage pembayaran..pilih bank in..pastu check out..nanti diorg hntar invois..tp abaikan je..tak payah bayar pape..diorang akan terus send gambar tu kat kita..sorry lmbt reply..ammar n ibu bangun l****t..haha

Aku Bukan Bidadari said...

hi hi takper yana..tadi rerupanya system down..no wonder tak nmpak button proceed .. nevermine.. dh submit.. tunggu depa approve sajork..

miela77 said...

wah dah lepas da....

miela77 said...

ruginyer...iela tgh meroyan nie..hahaha

miela77 said...

Nanti kalau tahu ada contest lagi gtau ek...

Mama Safiyyah said...

bagus ke perkhidmatannya?

Mama_Aqish said...

kita pun ada join...masa tu tak tau wat link back...pastu yana dah ajo terus la wat....dapat gak gambo free

miela77 said...

alahai...da terlepas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop