@ Foto Daripada eoeOnline

Wednesday, December 17, 2008

Ingat tak Ibu pernah cerita pasal eoeOnline ? eoe Online ni menyediakan perkhidmatan mencetak foto secara atas talian. Penggunaannya sangat mudah..lagi mudah daripada nak pergi kedai gambar hantar cuci..

Selepas Ibu review pasal eoe Online..Ibu ada juga review pasal eoe Online Bloggers Review Program..melalui program ni..anda hanya perlu review mengenai eoe Online dan akan mendapat cucian 50 keping foto 4R secara percuma dan RM 50. Bestkan?

Setelah submit gambar..dalam masa 3 hari sahaja Ibu dah dapat gambar percuma tu..lambat sikit upload sebab gambar tu sampai alamat di KL..Ibu kan balik Kedah lama..ni Ibu tunjuk sikit..


Gambar-gambarnya cantik..servis yang disediakan juga bagus, cepat dan boleh dipercayai. Murah pun murah. Lepas ni confirm Ibu cuci gambar guna eoe Online je. Sekarang tengah promotion 4R cuma 30 sen sahaja. Bolehla cuci gambar pergi Penang dan PD.

So sesiapa nak gambar free..bolehla join eoe Online Bloggers Review Program II..atau nak cuci gambar online..just go to eoe Online.

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

ish x sabar nk cuba la......

Aku Bukan Bidadari said...

tiara pun dh dpt , nk kena update gak lar nih, then baru dpt voucher 50 tuh eh?

BabyIbu said...

elyn..cubale..dapat gmbar free..hehe

tiara..supposed to be mcm tu..dah email eoe..kita tunggu camne..hehe

aFkaR'z said...

sesuai tuk yang malas nak pi kedai gambar cam aku ni arrr....

tambah lagi skang ni semua pun digital maen simpan jer dalam pc

gud info, thanks!

mira edora said...

berapa lama ek ko dapat gambo tuh?

BabyIbu said...

afkar'z..samala kita..hehe

mrah..dalam 3-4 hari macam tu..aku baru cuci pulak minggu lepas..

Mama Safiyyah said...

bestnye

miela77 said...

Comel ammar kat gambar tu...

miela77 said...

Bila ada lagi ek...leh cuba

Mama_Aqish said...

kita pun dapat cucian percuma ni...tu pun berkat ajaran yana cam ne nak link semual ke website EOE tu...credit to yana k...

Zanna_MamaBatrice said...

erm..pernah cuba yana
tp tak abis
ada prob nak upload gambar2nye rplak

me n de alisha said...

ish boleh cuba nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop